Minecinema Kaposváron Sajt32-vel és Balukával

Időpont: 
2020/10/17 - 12:00

Ha a kaposvári vetítésre MineCinema jegyet vásárolnál, az alábbi cikkből mindent megtudhatsz:

 

 

A Kaposvári MInecinema vetítés a Kultik Moziban lesz. 

A MineCinema egy olyan családi rendezvény, amely során megtekinthető egy, a Minecraft világában játszódó animált film, melyet népszerű hazai youtube videósok rendeztek és szinkronizáltak! Ezen felül természetesen a program része a dedikálás és közös fotózkodás is a tartalomgyártókkal.

A VIP jegyet vásárló vendégeink mindezek mellett egy interaktív, meglepetés programon is részt vehetnek és egyedi MineCinema ajándékcsomagot kapnak!

Kik lesznek ott?

Velünk tart Sajt32, Baluka és Zsombeyhd

Mit tartalmaz a jegy? A NORMÁL jegyet vásárlók a film megtekintésén túl részt vehetnek egy közös fotózkodással egybekötött dedikáláson, valamint jegyük mellé a helyszínen ajándék plakátot is kapnak.

A VIP jegyet vásárlók ezen felül interaktív játékon és egy kérdezz-feleleken is részt vehetnek a videósokkal, a plakát mellett pedig egy MineCinema ajándékcsomaggal és gazdagodnak. Ráadásul egy exkluzív kisfilmet is megtekinthetnek!

A rendezvényen tudok ajándéktárgyakat vásárolni?

A helyszínen jelen lesz a Creatorok.hu, ahol megvásárolhatóak a MineCinemás ajándéktárgyak valamint CineManus saját termékei.

 Mikorra kell érkezni és meddig tart az előadás?

A NORMÁL vetítés 12:00 órakor kezdődik és legkésőbb 14:00 órakor ér véget, a VIP előadás pedig 14:00 órakor kezdődik és legkésőbb 17:00 órakor ér véget. Az előadásokra a kezdési időpont előtti egy órában érdemes érkezni, hiszen a megvásárolt jegyekkel be kell regisztrálni. Ekkor történik a karszalagok és ajándékok átadása.

Ha további kérdéseid maradtak, fordulj hozzánk bizalommal! 

Jegyvásárlás és további információk 

https://minecinema.hu/jegyvasarlas-kaposvar/

 

A Somogy megyei jegyirodákban is vásárolhattok jegyeket:

▪️IBUSZ Kaposvár (7400 Kaposvár, Széchenyi tér 8.)

▪️ OTP Travel Kaposvár (7400 Kaposvár, Széchenyi tér 2.)

▪️ Líra Könyvesbolt (7400 Kaposvár, Fő utca 20.)

 

▪️ Tourinform Kaposvár (7400 Kaposvár, Fő utca 8.)

Facebookos játékaink szabályzata