Adventi adománygyűjtés a Borostyánvirág Anyaotthonnak

A Borostyánvirág Alapítvány 1997. áprilisában alakult azzal a céllal, hogy segítse a támogató családdal nem rendelkező, kisgyermekes, fiatal anyákat.

 

A Borostyánvirág Anyaotthon  1998. március 1-jén nyitotta meg kapuit.

 

A Borostyánvirág Anyaotthon családok átmeneti otthonaként működik, de csak gyermekeket és anyákat fogad az ország egész területéről.  12 lakószobában összesen 40 főt tudunk egyidejűleg elhelyezni.  

 

A gyűjtött adomány felhasználása a szervezet által nyújtott szolgáltatás minőségének megőrzéséhez járul hozzá. A Borostyánvirág Alapítvány évente 180-200 fő rászoruló gyermek és édesanya számára biztosít ellátást. A szolgáltatás és az ellátás széles körű: élelmiszer, tisztítószer, pelenka, ruházat, játék, utazási költség, stb. valamint a szakemberek (jogász, pszichológus, szociális munkás) által nyújtott segítség ugyancsak része a szervezet által biztosítottaknak. A kapott adományokból a szervezet a ruha és játék szükségleteit ki tudja elégíteni, de az élelmiszer, tisztítószer, pelenka, valamint a szakemberek bére csak saját forrásból, vagy pályázati pénzekből finanszírozhatóak. 

 

 

Konkrétan mire használják fel az adományt?

 

 Egy anyaotthon életében számos olyan terület van, ahol mindig szükség van támogatásra, de mi most elsősorban ezekre gyűjtenek:

 

a gyermekek számára jövőre épülő játszótérre;

fürdők egyikének felújítására;

a családok ellátására (élelmiszer, gyógyszer, pelenka, stb.);

elhasználódott szobabútorak cseréjére;

konyhabútorra;

 

Bankszámlaszám: 10103214-58316300-01000007

Időpont: 
szerda, 2020, november 25 - 09:40

Facebookos játékaink szabályzata