Nyílt nap a Kaposvári Egyetemen (SZIE)

Időpont: 
2020/11/28 - 10:00

Kíváncsi vagy a Kaposvári Campus képzéseire? Vagy csak beszélnél valakivel, aki minden felmerülő kérdésre konkrét választ tud adni? Csatlakozz az online nyílt naphoz a Microsoft Teams felületen keresztül, ahol minden kérdésedre válaszolnak!

 

 agrártudományok

 gazdaság-, agrár-, informatika- és társadalomtudományok

 művészetek és művészetközvetítő képzések

 neveléstudományok

 műszaki képzések

 felvételi információk

 

Microsoft Teams alkalmazáson, vagy webes felületen keresztül tudnak csatlakozni az érdeklődésüknek megfelelő alábbi témákhoz (nem szükséges Microsoft fiók belépésre, vendégként is csatlakozhatnak): 

 

agrártudományok (https://bit.ly/SZIE-KC-nyilt-nap-agrar)

gazdaság-, agrár-, informatika- és társadalomtudományok (https://bit.ly/SZIE-KC-nyilt-nap-gazdasag)

művészetek és művészetközvetítő képzések (https://bit.ly/SZIE-KC-nyilt-nap-mediahttps://bit.ly/SZIE-KC-nyilt-nap-szinhazhttps://bit.ly/SZIE-KC-nyilt-nap-vizualis)

neveléstudományok (https://bit.ly/SZIE-KC-nyilt-nap-neveleshttps://bit.ly/SZIE-KC-nyilt-nap-neveles-mester)

felvételi információk (https://bit.ly/SZIE-KC-nyilt-nap-felveteli)

műszaki képzések – gépészmérnöki alapképzés és villamos-üzemmérnök alapképzés (https://bit.ly/SZIE-KC-nyilt-nap-muszaki)

 

 

Windows rendszerű számítógépeken a Google Chrome böngésző legfrissebb változata vagy a hivatalos Microsoft Teams alkalmazás (letöltés) szükséges a részvételhez (az alkalmazás iOS vagy Android rendszerű mobil eszközökre is letölthető). A részvételhez nem szükséges a bejelentkezés a Microsoft fiókjával, vendégként is beléphet. Ez esetben bejelentkezéskor adja meg, hogy milyen néven lássák majd a nyílt nap többi résztvevői.

Facebookos játékaink szabályzata