Javában tart a kaposvári online karácsonyi vásár

Mivel a valóságban nem lehet karácsonyi vásárt tartani, ezért az Együdben úgy döntöttek, hogy online rendezik meg a hagyományos kapcsovári karácsonyi vásárt.

 

Az elmúlt években már megszokhattuk, hogy kézműves termékeket árusító kis bódékkal telik meg a kaposvári Fő utca és a Kossuth tér. A legkülönfélébb portékákat lehetett kapni a kézműves szappantól elkezdve a kézzel készítette játékokon keresztül a kerámia bögrékig. A helyzetre való tekintettel most a virtuális térbe költöztek a kis karácsonyi bódék.

 

Az Együd facebook oldalán sorra mutatkoznak be a helyi termelők, kisvállalkozók és kézművesek. Érdemes itt körülnézni és vásárolni valamit, ha már lehetőség van rá, hiszen a kis helyi vállalkozások támogatása nagyon fontos egyébként is, de ebben a helyzetben különösen. Ha tehetitek, akkor vegyetek helyi termelőktől, ezzel segítettek nekik átvészelni a jelenlegi helyzetet, ráadásul a pénz így helyben marad és azok kapják, akik előállítják ezeket az árukat. Míg a nagy áruházláncoknál ez nem így van. 

 

A Facebok oldalon eddig bemutatkozott a Tandurinda Levendula. a Keresztes Vendégház, Czóbel Marianna zománcművész, Nánai Szintai Ildikó faműves, a Te-Fu Dekor, Buni Gabriella fazekas, keramikus, a Chocoland Kft., a Z-Design Kincsek, Szerényiné Gizus ékeszerkészítő, a Zita műhelye, a Csupros Kézműves Műhely.

Részletekért keressétek az Együd Facebook oldalát: https://www.facebook.com/agorakaposvar

Időpont: 
vasárnap, 2020, november 29 - 11:24

Facebookos játékaink szabályzata