Üzleti Etikai Díjat nyert a VIDEOTON Elektro-PLAST Kft.

2020. november 26-án a bírálóbizottság nagyvállalati kategóriában két másik céggel együtt a VIDEOTON Elektro-PLAST Kft.-nek ítélte az Üzleti Etikai Díjat.

 

 

A rangos elismerést a hazai üzleti élet etikai színvonalának emelésében szerzett érdemeiért, a szűkebb és tágabb környezet valamint a társadalom jólétét szem előtt tartó üzletviteléért jutalmazták cégünket.

Az Üzleti Etikai Díj 2000 óta az üzleti élet rangos elismerése. Az alapítók – László Ervin világhírű tudós, író, a Budapest Klub Alapítvány elnöke, és Demcsák Mária a gazdasági szaksajtó meghatározó alakja – 21 évvel ezelőtt azzal a szándékkal hozták létre a díjat, hogy a magyar társadalom figyelmének középpontjába kerüljenek azok a hazai vállalkozások, amelyek felelős tevékenységükkel, gondolkodásukkal, a környezet és a társadalom érdekeivel összehangolt fejlesztéseikkel példát mutatnak. 

Üzleti Etikai Díjat évente csupán 10 hazai vállalat kaphat négy kategóriában. Az eddigi díjazott cégek vezetőiből álló zsűri 2020-ban 2 kisvállalatnak, 4 középvállalatnak, 3 nagyvállalatnak és 1 multinacionális vállalatnak ítélte oda az elismerést, melyet rendhagyó díjátadó keretében vehettek át.

 

 

Időpont: 
csütörtök, 2020, december 3 - 10:55

Facebookos játékaink szabályzata