Januárban termelői kisbolt nyílik Kaposváron, a Kulipintyó

Volt egyszer két fiatal Kovács Márió és Juhász Cintia, akik gondoltak egy merészet és kitalálták, hogy létrehoznak egy boltot Kaposváron, ahol csakis minőségi, kézműves, helyi terméket árulnak majd.

 

Egy olyan boltot  szerettek volna, ahol hazai kistermelői, kisüzemi élelmiszereket és árukat lehet megtalálni, a liszttől az öko tisztitószerekig. A gondolatot tett követte és megszületett a Kulipintyó. 

A bolt megálmodóinak Cintiának és Máriónak az a fő célja, hogy  a termelőknek segítsenek eljuttatni kézzel készült minőségi termékeiket a kaposváriakhoz.  Szeretnék, ha minél szélesebb körben megismernék és megszeretnék ezeket a különleges portékákat. Hosszú távon pedig igyekeznek elérni, hogy az emberek jobban figyeljenek arra mit esznek és rájöjjenek, érdemes a jobb minőségű élelmiszerek felé nyitni!

Szinte az összes termékük adalékanyagmentes és a glutén- és laktózérzékenyek is találnak majd náluk finomságokat. 

-  Nagyon sokat várunk a házi sajtoktól, ami több helyről érkezik majd hozzánk - mondta Cintia. - A vegán étrendet követőknek is próbálunk kedvezni,  tartunk zöldségkrémeket, tésztákat, liszteket és a jövőben szeretnénk növényi sajtokat is forgalmazni. De whiskey, gin és eperbor is lesz a polcokon, igyekszünk majd folyamatosan az igényekhez igazítani a kínálatunkat.

A jövőben zöldséggel, gyümölccsel és pékáruval is bővítik majd a termékeik palettáját.

A két fiatal már négy hónapja keményen dolgozik azon, hogy minden a helyére kerüljön és hogy megtalálják a megfelelő termékeket. Remélik, hogy sikerül Kaposvár kulináris életét felpezsdíteni!

Kóstold meg a hazait!

Nyitás: 2021.01.25 10:00

7400 Kaposvár, Füredi u. 72 (Füredi u. és a Nádor u. sarka)

Időpont: 
hétfő, 2021, január 18 - 08:47

Facebookos játékaink szabályzata