Ezeket az ételeket kérjük legtöbbször elvitelre

Az elviteles ételekről a listát 109 ország Google-keresési adatainak elemzése után állították össze.

 

A koronavírus-járvány miatt az életünk átalakult és az éttermeknek is alkalmazkodniuk kellett a változásokhoz. Jelenleg csak rendelni illetve elvitelre lehet kérni a vendéglátóhelyekről Magyarországon. 

 

Egy brit, biztosítások összehasonlításával foglalkozó vállalat  azt szerette volna tudni, hogy milyen elviteles ételek voltak a legnépszerűbbek 2020-ban. Ezért  megvizsgálták, hogy a  Google segítségével milyen ételekre kerestek rá a legtöbben, ha elvitelre szerettek volna rendelni - írja a nypost.com.

 

Nem annyira meglepő az eredmény, mivel 109 ország Google-keresési adatainak elemzése után kiderült, hogy a "pizza takeaway", vagyis "pizza elvitelre" kifejezés volt a legnépszerűbb kifejezés 44 ország internetezőinek körében. Olaszország mellett egyebek mellett Argentínában, Marokkóban és Indiában is ez az étel vezette az elviteles ételek listáját a keresések között.

 

 

A második helyezett a kínai étel 29 ország lakosai kerestek erre tavaly legtöbbet, például Ausztráliában, az Egyesült Államokban, Mexikóban, és Kínában. A harmadik helyeztt a  sushi tíz országban került az első helyre.

 

 

A negyedik, a Fish and chips lett ez hat országban, köztük Fidzsin és Kanadában szerepel a képzeletbeli dobogó tetején, míg az ötödik, a sült csirke öt nemzet első számú kedvenc elviteles étele. Az indiai, a koreai, a thai konyha remekei, valamint a tapas, a taco, a burrito, a kebab, a maláj ételek és a tésztafélék is népszerűek, de csak bizonyos helyeken - mindegyik kevesebb mint öt országban került a kedvencek közé.

Időpont: 
péntek, 2021, január 22 - 09:06

Facebookos játékaink szabályzata