Valami különlegeset adnál nőnapra? A Kulipintyóban biztosan megtalálod, amit keresel

Ha a közelgő nőnapra valami eredetivel szeretnéd meglepni hölgyismerőseidet, párodat, feleségedet, anyukádat, nővéredet, húgodat esetleg a lányodat akkor a Kulipintyóba érdemes ellátogatnod.

 

Ugyanis itt tényleg egyedi és ráadásul nagyon finom ajándékokra lelhetsz.

Példának okáért vásárolhatsz csokoládét, amit szinte minden hölgy szeret, a Kézműves palotai csokoládéval nem foghatsz mellé. De ha valami különlegességet adnál inkább, akkor a Rózsasziget ehető rózsából készült finomságaiból is válogathatsz a boltban.

 

 

Az eperbor is telitalálat lehet, az Epermester pincészet eperborai biztosan szebbél varázsolják a nőnapot és egy-két pohárka után jelentőset javul a hangulat, ami a jelenlegi helyzetben bőven ránk is fér.

 

 

A díjnyertes Mayer szörpök is igazi ínyencségnek számítanak, mi már megkóstoltuk a chilis málnát és mondhatjuk, hogy valóban egyedi ízélményben volt részünk. De ha valaki a hagyományosabb ízeket kedveli eper- és sima málnaszörp is rendelkezésre áll. Az ízletes Delinke termékek közül is lehet válogatni.

Egy szó mint száz: ha betértek a Kulipintyóba biztosan nem távoztok üres kézzel.

 

Férfiaknak külön jó hír, hogy a díszcsomagolásban is tudnak segíteni, es minden kedves hölgy vásárlónak kedveskednek egy kis virággal! 

 

Időpont: 
csütörtök, 2021, március 4 - 14:47

Facebookos játékaink szabályzata