Egyedi táskát szeretnél? Te megálmodod, Sztanyó Brigi pedig elkészíti

A Husew egy olyan vállalkozás, ahol Sztanyó Brigitta saját kezűleg készíti fantasztikus táskáit.

 

Brigi egyedi kéréseknek is eleget tesz, így személyre szabott táskákat is lehet tőle rendelni. Vele beszélgettünk a táskákról és a cégről.   

 

Mikor indult a vállalkozás?

2018-ban indult maga a vállalkozás, de a tervek, ötletek, már jóval előtte megvoltak fejben. 

 

 

Miért és ki alapította a vállalkozást? 

Ez egy egyszemélyes vállalkozás, hiszen mindent magam csinálok ide értem a táskák tervezésén, kivitelezésén túl, a marketing, postázás, anyagbeszerzés…stb. minden nálam fut össze. Igazán nem volt tudatos az elején, inkább csak sodródtam, és szép lassan lépésről lépésre tanultam bele a dolgokba. Egy vállalkozás sok tényezős, nagyon sok mindenre kell figyelni. Ma már persze van, amit másképpen csinálnék, így sok felesleges körtől megszabadulhattam volna. 

Az ötlet maga onnan indult, hogy a kisfiam születése után táskát kerestem magamnak, ami nem az unalmas pelenkázó táska, amibe minden belefér. Én azok táborát erősítem, akik a fél házat felpakolták, ha el kellett indulni valahova. Így fontos szempont volt, hogy lehetőleg minden férjen bele. Innen jött az ötlet, hogy olyan táskára lenne szükségem, ami megfelel akkor is ha gyerekkel megyek el, de akkor is ha éppenséggel nem a játszótérre ugrok le. A többi pedig sok kísérletezés, formálás eredményeképpen jött létre.

 

 

Hogyan, honnan lehet rendelni? 

A rendeléseim 90%-ban még mindig az egyedi rendelések teszik ki. Persze vannak azonnal vihető darabok a webshopban, illetve Budapesten a Szia+ üzlet polcait is igyekszem rendszeresen tölteni. Mégis a személyre szabott darabok vannak többségben, aminek én nagyon örülök, hiszen ezek a darabok adják vissza legjobban a tulajdonosuk karakterét. A tervezés során sok minden kiderül az illető személyéről, életmódjáról. Én pedig igyekszem ezeket a szempontokat mind bele építeni az adott darabba. 

Rendelést bármelyik elérhetőségem egyikén le lehet adni. 

A tulajdonosok maguk választhatják ki a modellt, anyagot, színt, méretét, logó színét, zsebek elhelyezkedését…stb. a variáció így végtelen. Ráadásul egy anyagdarabból maximum 6-7 darab készül, figyelve az egyediségre. Még két azonos anyagból készült táska között is rengeteg eltérés van. 

 

 

Miért fontos neked ez a vállalkozás? 

Számomra az alkotás nem munka, inkább feltöltődés kikapcsolódás. Soha nem munkaként tekintettem rá. Imádok anyagokkal, színekkel kísérletezni. Mindig öröm, amikor visszajelzést kapok 1-1 darab után mennyire elégedett vele tulajdonosa. 

Büszke vagyok rá, hogy ma már elég sok visszatérő rendelőm van. Egyes törzsvevőimnek teljes Husew kollekciója lelhető fel gardróbjában.

 

 

Mi az amit vállalkozóként különösen fontosnak tartasz?

Az egyediségen túl fontos a környezettudatosság. Minden apró anyag darabot igyekszem felhasználni. Az apró műbőr darabok adják egy- egy modell díszítő elemét, vagy logó formájában köszön vissza. 

Személyes átvételnél többször felhasználható vászontáskában vihetik haza az új darabot.

 

Melyik a legnépszerűbb termék? 

A legnépszerűbbek természetesen a roll-up hátizsákok. Nagyon sokan választják ezt a fazont a kényelem és a terhelhetőség szempontjából is. A variálható roll-up modell formatervezési mintaoltalom alatt áll.

 

Milyen termékek kaphatóak?

A termék kínálat folyamatosan bővül. Tavaly a meglévő táskák, övtáskák mellé, elkészült a férfi modell (Milord) is. Év végén pedig egy új vonalat is elindítottam a variálható sálakkal (Scarfy). Ezek két méretben készülnek.

Hátizsákok (Frame, Prémium, Pocket, Milord)

Táskák (Lavie, Chic, Bello, Clutch) 

Kiegészítők (Scarfy, Pouch, Carty)

 

 

Honnan jött a vállalkozás neve?

Nos, igen van jó pár ami főleg a márkanévhez köthető. Sokan kérdezik meg honnan van ez név. Miért ez a márka neve? 

Ennek nagyon egyszerű története van. A szűk családi körben mindenki Hugónak hív. Tulajdonképpen a Brigire nem is hallgatok, ha otthon vagyok.  Amikor nevet kerestem tudtam, hogy ezt valahogy variálni kéne. A Sewing pedig az angol varrás szóból jön. Hugo Sewing néven mai napig is elérhető vagyok facebookon. 

Emlékszem, amikor Hugo Sewing néven írtam először egy üzletnek, melyben megbeszéltünk egy személyes találkozót. Jócskán meglepődtek, amikor megjelentem a kislányommal aki hordozóban aludt rajtam. Ugyanis a név alapján férfire számítottak. Na az is egy vicces történet volt.

Persze ennek már jó néhány éve, de kedves emlék mai napig. Nos így lett Husew. 

Elérhetőségek

facebook oldal:

https://www.facebook.com/Husew.handmade 

telefon: +36706392287

weboldal: www.husew.hu

Időpont: 
hétfő, 2021, április 12 - 16:20

Facebookos játékaink szabályzata