Névre szóló és fényképes ajándékot is készítenek a Deawernél

Csorna Katinka 2020-ban indította el a Deawert, ahol szebbnél szebb lakásdekorációs és ajándéktárgyat készítenek, de hamarosan bővülni fog a kínálat esküvői dekorációs és szertartás kellékekkel is. 

 

Hogyan indult a vállalkozás?   

Sikerült bekerülnöm egy fiatal vállalkozókat támogató programba, ahol rengeteg segítséget kaptam.  

Első körben  egy kisebb géppel próbálkoztam, de azt nagyon hamar kinőttem, így vásároltam egy nagyobb gépet is. A vállalkozás ötlete a saját esküvőnk szervezése közben született meg, ahol a dekoráció nagy részét mi készítettük.  Nagyon megtetszett és rájöttem, hogy ezzel szívesen foglalkoznék ezzel egy önálló vállalkozás keretein belül.  

Külföldről szerveztük az esküvőnket, így nem volt lehetőségünk személyesen megtekinteni a kiválasztott dekorációs és szertartás kellékeket, melyek beszerzése sokszor nehézkesen ment és nem is teljesen az kaptuk, amit szerettünk volna. 

Így amikor lehetőségem adódott akkor elhatároztam, hogy elindítom a saját vállalkozásomat. 

 

 

Hogyan, honnan lehet rendelni?  

Rendelni a weboldalamon keresztül lehet, ahol lehetőség van egyedi megrendelésre is, illetve a Facebook oldalamon is szívesen fogadom a megkereséseket. 

 

Mit jelent neked a Deawer?

 A Deawernél a kreativitásom kibontakoztatásával hozhatok létre olyan termékeket amiket egy szupermarket polcain biztosan nem lehet megtalálni. Minden terméket egyedileg készítek el, így nincs két egyforma darab. Igyekszem a vásárlóim egyedi igényeihez igazodni, ugyanakkor nem kell heteket várni a kész termékre. Álltalában 3-5 munkanapon belül postázom a megrendeléseket. 

 

 

Van-e valami különlegessége ennek a vállalkozásnak? 

A vállalkozásom különlegessége leginkább abban, rejlik, hogy a termékeim nagy részét én álmodom meg és készítem el, az alap megrajzolásától a festésig teljesen az én munkám. Így lehetőségem van teljesen egyedi elképzelések megvalósítására is.  

 

Mi a legnépszerűbb termék?

 Leginkább a névre szóló vagy saját fényképes termékeket szokták keresni. Számomra pedig azok a legkedvesebb termékek amiket kifejezetten egy személy számára készíthetek el. Mikor felkeresnek  és elmesélik, hogy mi az elképzelés, mindig kicsit megismerhetem az ajándékozottat és ez mindig jó érzéssel tölt el.  

 

 

Facebook : https://www.facebook.com/Deawer.hu  

Weboldal: Deawer.hu 

Email: info@deawer.hu

Időpont: 
csütörtök, 2021, április 15 - 18:59

Facebookos játékaink szabályzata