Kedvező árakkal és szakértő tanácsokkal vár a kaposszerdahelyi Buzsáki Gumiszerviz

Már jócskán benne járunk a tavaszban, ezért most már tényleg ideje lecserélni a téli gumikat az autókról.

 

A Buzsáki Autóguminál, Kaposszerdahelyen (a focipálya mellett) szakszerű segítséget kaphatsz. A gumiszerviz Kaposvártól csak három percre van, könnyen elérhető a városból is.   

Ha túl vagytok a gumicserén vagy egyéb javításokon, akár már útnak is indulhattok a családdal a Zselicbe kirándulni, hiszen Kaposszerdahely nagyon közel van a kedvelt kirándulóhelyekhez, például a Tókaji parkerdő is itt van a szomszédban.

A gumicsere kb. negyed órát vesz igénybe, ami meglehetősen gyorsan eltelik, főleg, ha az ott dolgozó szakemberektől tanácsokat is kérhettek. A falu közepén elhelyezkedő szerviz megfizethető árakkal dolgozik és ügyel a szolgáltatás minőségére. 

A szombaton is nyitva tartó műhelyben az időpontfoglalás segít elkerülni, hogy túl sokan legyenek a műhelyben egy időben, ami a pandémiás időszakban különösen fontos. 

A névadó tulajdonos, Buzsáki Zoltán elmondta, hogy a cégnél a gumicsere mellett más szolgáltatásokkal is várják az ügyfeleket mint defektjavítás, centrírozás, új gumik forgalmazása.

Időpont: 
kedd, 2021, május 4 - 08:52

Facebookos játékaink szabályzata