Somogyaszalói cég juttatja el a kertek kincseit a vásárlókhoz

A Kertek Kincsei hazánk termelőinek egészséges és minőségi finomságainak a megismertetésével, kereskedelmével és házhoz szállításával foglalkozik. 2021 januárjában indult a vállalkozás, a webshop pedig idén áprilisban. 

 

A vállalkozást Járadi Gyula alapította három társával együtt. A székhelyük Somogyaszalóban van, jelenleg Somogy, Tolna, Baranya megyékben illetve Budapesten és környékén érhetők el a termékeik. Újabb és újabb területeket igyekeznek lefedni, hogy idővel mindenkihez eljuthassanak a kertek kincsei. A webshop címe: www.kertekkincsei.hu

 

 

Bár négyen vagyunk a cégben, négyféle gondolkodásmóddal és habitussal, egy dologban mindig is egyetértettünk, hogy szívügyünk a vidék - mondta el Járadi Gyula. - Szeretnénk elérni, hogy a vidéki termelők fantasztikus és sok esetben teljesen egyedi termékeit minél szélesebb körben megismertessük az emberekkel, ezzel is elősegítve a termelők könnyebb megélhetését és a magyar emberek egészséges táplálkozását. Mindezek mellett igyekszünk becsempészni a hagyományos és reform ízeket az otthonokba, melyeket modern köntösbe öltöztetünk.

 

Kínálatukban kizárólag a kis kertekben, gondos kezek által megtermelt, nap érlelte és eső áztatta zöldségek és gyümölcsök, természetes és egészséges élelmiszerek találhatóak meg.

Ezért csak szezonális és friss zöldségeket, gyümölcsöket forgalmaznak, valamint azokból készült ételkülönlegességeket.

 

Természetesen mi is megkóstoljuk ezeket a termékeket mielőtt tovább ajánljuk - mesélte Gyula. - Legnépszerűbb termékeink momentán a friss, roppanós zöldségek és a tejből készült finomságok, azokon belül is az isteni joghurtok és a különleges sajtok. Nagy a kereslet a különleges szószokra és az igazi, vadkovászos pékárukra is.

 

 

Heti 3 alkalommal szállítanak úgy, hogy a termelőktől azonnal a megrendelőkig viszik az árukat, tehát door to door szállítás történik. Így garantáltan frissen jut célba a zöldség és a gyümölcs, illetve a késztermékek sincsenek feleslegesen utaztatva és tárolva akár napokig is. 

 

Az első vásárlónk rögtön a nyitás napján rendelt tőlünk – mesélte János, Gyula kollégája az egyik kedvenc történetét. - Már amikor kiszállítottuk neki a megrendelt termékeit, úgy fogadott minket, hogy végre ő is tud valahonnan ilyen finomságokat rendelni, ugyanis hozzá senki sem szállít ki, illetve jelezte hogy hamarosan újra rendel, pedig még meg sem kóstolta a vásárolt árut. Harmadnap tényleg jött tőle az újabb rendelés, aminek nagyon örültünk. Szívet melengető volt a belénk és a termékeinkbe vetett bizalom, amit ettől a vásárlótól kaptunk és kapunk jelenleg is.

 

Elérhetőségek: 

Facebookon Kertek Kincsei néven, weboldaluk címe a következő: www.kertekkincsei.hu

Időpont: 
szerda, 2021, május 12 - 10:55

Facebookos játékaink szabályzata