Nanatwins, ahol különleges babatermékek készülnek a családi vállalkozásban

A NaNa Twins minőségi és egyedi babatermékeket, babaszoba kellékeket és praktikus kiegészítőket készít és értékesít webshopon keresztül (www.nanatwins.com) újszülöttek és kisgyermekek számára. 

 

 

A cég alapítói eredetileg az ikres vonalon szerettek volna elindulni, innen a név is, azonban a piackutatás azt mutatta, hogy nagy igény van a minőségi, igényes termékekre az egy gyermekesek körében is.  A vállalkozás 2020 októberében indult, székhelye Székesfehérváron van, termékeik pedig kizárólag online rendelhetők.

  

Mekler-Rádl Tímeával a NaNa Twins Baby Shop megálmodójával és alapítójával beszélgettünk.

 

Hogyan indult a vállalkozás? 

A NaNa Twins webshopot iker kislányaink születése után álmodtuk- és alapítottuk meg férjemmel közösen. Létrehozásának fő oka az volt, hogy olyan egyedi, minőségi termékeket készítsünk, amik megkönnyíthetik az ikres szülők mindennapjait és természetesen minden kisbabás család életét. Az volt az elképzelés az induláskor, hogy csak olyan termékeket adjunk ki kezeink közül, amit a saját gyermekeinknek is nyugodt szívvel adnánk és kinézetében  is igazán megnyerő legyen. Szerettünk volna valami kicsit eltérőt a piacra dobni a megszokott babatermékektől.

 

Miért fontos neked ez a vállalkozás?

Nagyon jó, hogy azzal foglalkozhatok, amit imádok. A termékek nulláról való tervezésétől a vásárlónak történő átadásig. 

Nincs jobb érzés az elégedett vevőnél, amikor pozitív visszajelzéseket kapunk a vásárlóktól. Ez a mi munkánk és a befektetett energia elismerése. Ezek a visszajelzések erősítenek meg abban, hogy jó az amit- és ahogyan csinálunk. Úgy érzem gyermekeim születése után ennek a vállalkozásnak az elindításával tudtam kiteljesedni és megvalósítani álmaimat. 

Mitől különlegesek a termékeitek?

Olyan termékeket tervezünk és készítünk, amiket mi is babáinkkal, kisgyermekeinkkel szívesen használunk itthon a mindennapokban. Minőségi bababarát anyagokkal, mégis kicsit rendhagyó módon inkább egyszínű textilekkel dolgozunk.

Amikor az első két kisfiammal voltam pocakos és a babaszobát tervezgettem, én is mindenhol a figurás, színes ágyneműket, kiegészítőket kerestem, vagyis inkább mindenhol ez jött velem szembe. Aztán már a második, sőt az iker terhességem alatt változott az ízlésem a babaszoba kapcsán is és a megszokott macis, zsiráfos minták helyett valami visszafogott, egyszínű pasztell színvilágot képzeltem el. Így a termékeink tervezésénél is ezt a letisztult vonalat próbálom követni, picit a színárnyalatokkal játszani, és az egyedi hímzéssel különlegesebbé, személyre szabottá varázsolni a kiegészítőket. Az összes terméket magunk terveztük és készítjük el manufakturális jelleggel, hiszünk abba, hogy van igény a minőségi hazai termékekre.

Manapság sokan keresik babalátogatóba az egyedi dolgokat, a klasszikus pelenka/cumi csomag helyett az ő számukra is jó választás lehet egy névre szóló termék. Különlegesnek mondhatjuk még, hogy megtalálhatók nálunk ikres dolgok, iker csomagok.

Mi a legnépszerűbb termék?

Az iker szoptatós párnát sokan keresik. Bár a neve arra utal, hogy az ikrek táplálásánál használható ez az eszköz, ami a tandem szoptatásnál nyújt nagyon nagy segítséget. Azonban a párna tökéletesen alkalmas abban az esetben is, ha csak egy gyermeket szoptatunk, és az is elmondható, hogy mind a babának és az Anyának is sokkal kényelmesebb, mint a hagyományos puha szoptatós párnák.

 

Milyen más termékek szerepelnek még a Nanatwins kínálatában?

A szoptatós párna mellett, készítünk nagyméretű babafészket, amelyben akár 2 babóca is elfér. Ezenkívül rengeteg hasznos kiegészítőt egy újszülött születéséhez: több fajta és stílusú takarót, törölközőt, előkét, nyálkendőt, keresztelő takarót, szundikendőt. De a hosszú felsorolás helyett csekkoljátok honlapunkat  www.nanatwins.com!

 

A szoptatós párnán és a babafészken kívül, szeretném megemlíteni azokat az egyedi tervezésű termékeinket, melyek a család számára legcsodálatosabb pillanatokat, eseményeket örök emlékként őriznek meg.

Gondolok itt az egyedi tervezésű baba névtáblára a baba születési adataival, ami egy igazán szívhez szóló ajándék lehet ha babalátogatóba készül valaki. Ilyen termék még a keresztelő takaró vagy emlék kendő is, amit használhatunk a templomban és utána emlékként őrizhetünk majd, ami mindig felidézi a meghitt családi eseményt.

Időpont: 
csütörtök, 2021, május 27 - 16:14

Facebookos játékaink szabályzata