Különleges, minőségi játékok várnak rátok az Anyaparadicsomban

Nagy Mónikának egy bababoltja volt, amelyet be kellett zárnia, amikor a nagyobbik lánya 1,5 éves volt, mert nem tudta megoldani, hogy fizikailag is folyamatosan jelen legyen, de azt tudta, hogy a későbbiekben is gyerektermékekkel szeretne foglalkozni.

 

Így amikor megtalálta a lehetőség, azonnal élt vele és megvette az Anyaparadicsom webáruházat.

Nagy Mónikával, az Anyaparadicsom tulajdonosával beszélgettünk.

Hogyan indult a vállalkozás, milyen nehézségekkel kellett megküzdeni?

A játékipar egy elég telített szakma, nagyon nehéz újat mutatni. Az elmúlt 5 évben nagyon sokat tanultam és folyamatosan azon dolgoztam, hogy olyan termékeket hozzak a kínálatba, amik még nincsenek az országban. A legnagyobb nehézség ebben a hatalmas reklámzajban kitűnni, de szerencsére egyre tudatosabban vásárolunk, és megtanuljuk kiszűrni a lényeges információkat.

Milyen termékek találhatók az Anyaparadicsom kínálatban?

A kínálatomban újszülött kortól 8 éves korig találhatók környezettudatos technológiával készülő, természetes alapanyagú, készségfejlesztő játékok, ezen felül mesekönyvek, játéktároló zsákok is. 

Milyen játékok vásárolhatók az Anyaparadicsom.hu-n?

A nálunk megtalálható játékokat a környezettudatos gyártási technológia mellett a minőség és a biztonság is jellemzi. Számomra az igazán jó játék tartós, különféle játékra ad lehetőséget és lehetőleg természetes alapanyagú, a fejlesztés mellett pedig szórakoztató is.

Melyek a legnépszerűbb termékek, és mit gondolsz miért?

Jelenleg a PlanToys, a Grapat és a Holztiger játékok a legnépszerűbbek. Amellett, hogy nagyon egyedi felfogással és design-al készülnek a játékaik, igazán őszinte gyártói gondolkodásmód is jellemzi őket. Ezeknek a termékeknek lelkük van, mert szeretettel készülnek és ez érezhető, ahogy kézbe vesszük őket.

Mit szeretsz  legjobban  a munkádban?

Nagyon szeretem a játékok illatát, amikor belépek a raktárba reggel, az az első, hogy beleszagolok a levegőbe. Nagyon sok csodás emberrel ismerkedtem meg az évek alatt, barátságokat is köszönhetek a munkámnak és  nagyon szeretem, hogy folyamatosan új kihívásokkal kell szembe néznem. 

Elérhetőség:

Facebook: https://www.facebook.com/anyaparadicsom

Tel: +36202287733

Weboldal: www.anyaparadicsom.hu

 

Időpont: 
szombat, 2021, május 29 - 15:11

Facebookos játékaink szabályzata