Természetes kozmetikumok egy pécsi gyógyszertárból - ez a BARKA

A BARKA története Dr. Véghné Dr. Kakas Andrea (szakgyógyszerész, gyógyszertár-vezető és - tulajdonos) forradalmi ötletéből indult, hogy a meglévő és megbízható receptúrákat leporolva, a mai igényekhez igazítva egy új világot teremtsen a bőrápolás terén.  Az elképzelésből valóság lett: az egyiptomi olajok varázslatos hatásának köszönhetően egy valóban minőségi és ápoló termékcsalád látott napvilágot.  

 

-Mindig keresem az újat, a meghökkentőt, nem követni, hanem diktálni szeretem a trendeket - mondta el vállalkozásáról Andrea. - Sosem felejtem az alapokat, amelyek kozmetikumaink valódi erejét jelentik! A termékeink ápolnak, gondoskodnak és kényeztetnek. Körültekintően figyelek arra, hogy valóságos eredményeket ígérjenek, és természetesen nem teszteljük őket állatokon.  Szakértőként gondoskodom arról, hogy a termékek megfeleljenek a különböző bőrtípusoknak és mindenki elégedettnek érezze magát a bőrében.

A Barka kozmetikumokat azoknak ajánlom, akiknek fontos a minőségi és megbízható alapanyagokból készült termékek, aki a bőrének a legjobbat akarja. Készítményeik hidratálnak, ápolnak és üdévé varázsolják a bőrt. A környezettudatosság és a fenntarthatóság nagyon fontos a számukra, mindezt úgy, hogy ez a fogyasztó számára inkább előny legyen, mint kompromisszum.

Ez az elkötelezettség nem csak a kozmetikumainkban érhető tetten, hanem a csomagolásban is, ezért a Barka kozmetikumokban természetes hozzávalókat használnak és az alumínium tégelyek, amelyekbe a termékeket csomagolják, 100%-ban újrahasznosíthatóak. Új termékük a Hyaluron szérum, igen magas hyaluron tartalommal és nagyon kedvező áron. 

A Barka a férfiak számára teljes arcápolási palettával rendelkezik, hiszen ők is odafigyelnek arra mit kennek magukra. Az erősebbik nem  képviselői arc-, ajak-, kéz- és szakállápoló termékeket is találnak a Barka kínálatában.

 

Elérhetőségek:  

-https://mozsonyi.hu/barka_kozmetikum 

-https://www.facebook.com/barkakozmetikumok 

-https://www.instagram.com/barkakozmetikumok/

Időpont: 
kedd, 2021, június 8 - 20:04

Facebookos játékaink szabályzata