A hétvégén kezdődik a levendulaszüret a Kőröshegyi Levendulásban

Időpont: 
2021/06/12 - 09:00

Nem kell Franciaországig utaznod, hogy végtelen levendulamezőket láss!

 

Kőröshegyen fantasztikusan hosszú időn keresztül és elképesztően nagy területen terem az illatos levendula! Levendulaszüret Kőröshegyen 2021. június 12-től augusztus 22-ig! Közel 8 hektár aratható levendula, festői környezet és idillikus táj vár két hónapon keresztül Kőröshegyen! 

Galériánkat a tavalyi levendulaszüretről itt tudod megnézni.

A gazdaság 2021. június 12. és augusztus 22. között minden nap 09:00-17:00-ig látogatható!

Aki levendulát szeretne szedni, az több, különböző méretű arató táskából választhat, melyekhez metszőollót is kínálnak. Látogatói jegy megváltása után az is körülnézhet, aki kísérőként érkezik.

Francia Levendula: június elejétől július elejéig

Angol levendula: július elejétől augusztus közepéig

Ezek hozzávetőleges időpontok, melyek függnek az időjárási viszonyoktól!Levendulát a kijelölt területeken szabad aratni, a gazdaság többi részén sétálni, a Balatonban gyönyörködni, szelfizni és fotózkodni lehet!

Levendulát csak éles ollóval lehet vágni, szakítása - tépése a bokrok sérüléséhez vezet! Metszőolló kölcsönözhető letéti díjért (mely visszajár) vagy akár haza is vihető nagyon kedvezményes áron.

A leszedett levendulából sátor alatt köthettek szépséges csokrokat.

Nap közben a fotózásra kijelölt területeken fényképezhettek, de ha igazán egyedi pillanatokat szeretnétek megörökíteni, zárás után lesz rá lehetőség! Bejelentkezés alapján naplemente idejére is foglalható időpont! Idén újdonságként van saját fotósa is a Gazdaságnak, időpont hozzé is foglalható!Levendulát a helyszínen vásárolt arató táskába vagy kosárba lehet szedni! Több méret közül válogathattok, az áruk mérettől függően 1500 forinttól kezdődik! Arató táska vásárlása esetén NEM kell látogatói jegyet váltani!

Facebookos játékaink szabályzata