Szuper egészséges, energiát adó reggelik a Naturharmonia webáruházban

A reggeli számos előnnyel jár egészségünk és jólétünk szempontjából. A reggeli egy átaludt éjszaka után ellátja a testet és az agyat üzemanyaggal. 

 

A Naturharmonia webáruházban számos olyan termék közül választhattok, amely kiváló és egészséges választás a nap első étkezéséhez. 

 

Gyógynövény és gyümölcsteák, étrendkiegészítő szirupok, gyógynövény préslevek ) Bio, Fair trade Kávék, forró csokik, kakaók, csokik, Superfood termékek, protein szeletek, vegán fehérjeporok. 

A reggeli derékbőségre is jó hatással lehet, a kutatások azt mutatják, hogy azok, akik reggeliznek, kevésbé hajlamosak a túlsúlyra és inkább az ideális súlytartományukba esnek. Ha kihagyod a reggelit, akkor nagyobb valószínűséggel kívánod meg a magas cukortartalmú és zsíros harapnivalókat a nap közepén.

A reggeli helyreállítja a glükózszintet, amely nélkülözhetetlen szénhidrát, az agy működéséhez szükséges. Számos tanulmány kimutatta, hogy a reggeli elfogyasztása javíthatja a memóriát és a koncentráció szintjét, és boldogabbá is tehet minket, mivel javíthatja a hangulatot és csökkenti stresszszintet. A gyermekek körében végzett vizsgálatokban a reggeli javíthatja az iskolai teljesítményt, a viselkedést, és a jobb osztályzatokhoz kapcsolódik. Csakúgy, mint a test bármely más szervének, az agynak is energiára van szüksége ahhoz, hogy a legjobban működjön!

Ha úgy gondolod, a jóból is megárt a sok és a napi kávé adagod egy részét szeretnéd lecserélni egy energetizáló, ínycsiklandó, egészséges alternatiívára, mellyel csupa hasznos dolgot viszel be a szervezetedbe, ideje kipróbálni a macaccino-t.  

 

Időpont: 
csütörtök, 2021, június 10 - 07:57

Facebookos játékaink szabályzata