Egyedi és minőségi baba- és gyerekruhák - ismerjétek meg az Elbebét!

Az Elbebé vállalkozás elsősorban egyedi baba-és kisgyermekruhákat készít. Nem gyártanak méretsort és az is ritka, ha egy adott mintájú anyagból több nadrág-pulóver szett készül. Szeretnének az egyediség mellett maradni.

 

A kisfiam mikor még 1 éves sem volt, nagyon érzékeny volt a bőre, atópiás foltokkal, ekcémára hajlamosnak tűnt – mesélt a kezdetekről Maczinkó Edina tulajdonos.  - Akkor kerestem olyan ruhákat, amikben nincs műszál és nem fokozzák ezt a problémát nála. Beleástam magam a biopamut, oeko-tex pamut jerseyk világába. Később már rokonok, ismerősök gyermekeinek, bölcsis csoporttársaknak is készítettem ruhadarabokat. Ez annyira kinőtte magát, hogy tavaly februárban vállalkozást alapítottam, eleinte még volt főállásom, majd nyár végétől már teljes egészében ezzel foglalkozom. Mostanra rám a varrás része már kevesebb alkalommal marad, sokkal több időben foglalkozom a tervezéssel, hogy mi hogy nézzen ki, miből mennyit készítsünk, az anyagbeszerzéssel, a varrónőnknek a feladatok kiadásával és persze a webshop létrehozása is sok időt vett igénybe.

Az Elbebénél megtalálhatóak a leggingsek, nadrágok, nadrág-pulóver szettek, sapkák, tipegő hálózsákok. Az egyéb baba-mama termékeknél egyelőre a rágcsalánc, szundikendő, címkerongyi és babatakaró van fent a kínálatban, de ezt a kategóriát folyamatosan bővítik.

Fontosnak tartom, hogy minőségi anyagokból készüljenek a baba- és gyermekruhák, a fenntartható divatnak azt az elvét, hogy tovább hordhassunk 1-1 ruhadarabot. – mondta Edina. 

Minden ruhadarabhoz magas minőségű anyagokat választunk, melyek oeko-tex minősítéssel rendelkeznek. Ezeknek 95 %-a pamut, 5 %-ban pedig elasztánt tartalmaznak, ami a rugalmasságot adja az anyagoknak. Nálunk nem fogsz műszálat tartalmazó ruhákat találni, mert úgy gondoljuk egy baba- és kisgyermek bőrének sem kellene műszálas ruhákkal érintkeznie. A minták és színek pedig úgy gondolom a gyerekek mese- és fantáziavilágához igazodnak.

Nagy figyelmet fordítanak az anyagok minőségére, de ami szintén nagyon fontos számukra, azok a visszajelzések. Nem volt még olyan kérés/kérdés, amit nem oldottak volna meg. 

 

Rengeteg anyuka szembesül azzal, hogy a bolti nadrágok dereka akkora, hogy leesik a gyerekekről – mesélte tapasztalatait Edina. -  Sokan írják nekünk, hogy „végre egy nadrág, ami jó rá derékban”. Ugyanígy ki tudom emelni azt, amikor a kis totyogó felül a kismotorra és a nadrág a vádli feléig ér.  Na ez volt az, amitől én a falnak tudtam menni. Akkoriban nagyon sok nadrágot varrtam a kisfiamnak. Ezért készítjük hosszabb bokapasszéval a nadrágjainkat.

 

Az Elbébénél játékokat is forgalmaznak viszonteladóként, itt szintén a természetes alapanyagokra helyezik a hangsúlyt. Jelenleg három játékmárkájuk van: A CaraWonga - újrahasznosított anyagokból készült geometriai minták/kirakó játékok, A Tinatti fajátékai és a Djeco fa és nyálálló kartonból készült játékai.

 

https://www.facebook.com/ElBebetipegovilag/?ref=pages_you_manage

ElBebé Baba- és tipegővilág | Egyedi ruhák gyerekeknek Ökotext anyagból (www.elbebe.hu)

https://www.instagram.com/elbebe.hu/

Időpont: 
szombat, 2021, június 12 - 20:29

Facebookos játékaink szabályzata