Egyedülálló gyermekparadicsom Zalakaroson, Mese Panzió**** Zalakaros

Zalakaroson csendes zsákutcában, a Zalakarosi Fürdőtől 500 méterre található egy igazi mesevilág, a Mese Panzió****.

 

A tulajdonosok, a Deutsch család egy teljes mértékben baba- és gyermekbarát panziót álmodtak meg, melyet aztán meg is valósítottak. 2020-ban a már meglévő apartmanok teljes körű felújításon estek át, és épült egy új szárny még több meseapartmannal. A Mese Panzió tulajdonosaival beszélgettünk. 

Miért éppen gyermekbarát panziót álmodtatok meg?

Nekünk is van 2 gyermekünk, és saját tapasztalatból tudjuk, milyen utazni 2 gyermekkel és nem egyszerű olyan szállást találni, mely minden feltételnek megfelel. Így arra gondoltunk megvalósítjuk szülővárosunkban, Zalakaroson, hiszen maga a város is szuper célpont a gyermekes családoknak, például a Zalakarosi Fürdő - az utóbbi évek fejlesztéseinek köszönhetően - fantasztikus gyermekvilággal várja a családokat kültéren és beltéren egyaránt.

Mitől különleges a Mese Panzió?

Egyedülálló családi apartmanjaink a mesék varázslatos világába kalauzolják a gyermekekeket, a falakon emberméretű mesefigurákkal, rengeteg játékkal. Különböző méretűek, van köztük 4 vagy akár 8 fő elhelyezésére alkalmas is, utóbbiakban több hálószoba és 2 fürdőszoba található. És nem utolsósorban a gyermekek ellátásához szükséges valamennyi eszköz (pl. babaágy, babakád) rendelkezésre áll. Az apartmanok teljesen felszerelt konyhával rendelkeznek, de van lehetőség a közeli étteremben csak reggelis vagy félpanziós étkezésre is, házhozszállítási lehetőségek szintén szép számmal rendelkezésre állnak a városban.


Milyen korosztályú gyermekkel érkezőknek ajánljátok a Mese Panziót?

Panziónkban babával, kisgyermekkel vagy nagyobb gyermekkel érkezők is választhatnak nekik megfelelő apartmant. Például Gamer apartmanjainkban játékkonzol található játékokkal, biztosítva ezzel a fergeteges kikapcsolódást a nagyobb gyermekek számára, de elárulok egy titkot, még a felnőttek is szívesen játszanak ezekkel.

Már érintettünk rengeteg kikapcsolódási lehetőséget, tudsz felsorolni olyat, ami esetleg még nem került szóba?

Természetesen. Panziónk hatalmas zárt udvara sok-sok meglepetést tartogat, lehetőség van bográcsozásra, grillezésre. Játszótér is található itt, többek között hintával, trambulinnal.

Fűtött, szabadtéri medencében és jacuzziban csobbanhat a család egy élményekkel teli nap után, a környék is bővelkedik családi programlehetőségekben, csak néhányat említek, a Zobori Élménypark, a Kis-Balaton, a Pálos Malom, Fenyvespusztai Állatsimogató felejthetetlen pillanatokat ígér.

Nézzétek meg weboldalunkat, rengeteg információt, képet, videót találtok: https://zalakaros.net/gesztenye-gyerekbarat-csaladi-mese-panzio/

Van facebook oldalunk is: https://www.facebook.com/mesepanziozalakaros

Időpont: 
szerda, 2021, június 16 - 19:07

Facebookos játékaink szabályzata