Különleges ajándék az üvegbe zárt idézetgyűjtemény

A Kívánj egyet vállalkozás egyedi, kézzel készített ajándéktermékeket árul, egészen pontosan idézetgyűjteményeket 52, illetve 365 darabos kiszerelésben. A webshopban jelenleg üveges, illetve dobozos termékek közül lehet választani.

 

A vállalkozás egyik alapítójával, Pályi Bencével beszélgettünk.

 

Miért és ki alapította a vállalkozást?

A családi vállalkozás egyik tagja találta ki, hogy hasonló ajándékkal lepi meg barátaikat. Az ötlet innen ered, melyet tovább gondoltunk. Kis családi vállalkozásként indultunk, melyet igyekszünk meg is tartani. Családunk több tagja is segíti a munkát, előkészületeket. Ebben a nehéz gazdasági helyzetben örülünk annak, hogy a munka során is sok időt tudunk együtt tölteni, a fontos döntéseket együtt tudjunk meghozni, illetve a sikerekben és örömökben is egy csapatként tudunk osztozni. 

Mitől különlegesek ezek az idézetgyűjtemények?

A termékek előállítása gondos munkafolyamattal készül. Az idézetek nyomtatása, vágása, hajtása és tekerése is mind kézzel történik. Kis csapatunk nagy gonddal és precízséggel készít el minden egyes darabot az előkészületektől egészen a csomagolás befejezéséig. Egyelőre elmondható, hogy ilyen és ehhez hasonló termékek nincsenek a magyar piacon.

Bemutatnád kicsit részletesebben a termékeiteket?

A kis üveges, valamint a dobozos termékek 52 darab idézetet tartalmaznak az év 52 hetére lebontva, összesen 7 témakörben. (Anya, Apa, Barátság, Bölcsesség, Család, Motiváció, Szerelem) Ezen kívül kapható még 2 témakörben (Motiváció, Szerelem) nagy üveges kiszerelés, mely 365 idézetet tartalmaz, az év minden napjára.

Mitől lesznek személyre szabottak az idézetgyűjtemények?

Vásárlóinknak lehetőségük van rendelésük mellé személyes üzenettel ellátott ajándék kártyát is kérni. Az összes termékünket szalaggal díszítjük, összesen 11 különböző színből választhatnak vevőink, és ügyfélszolgálatunk folyamatosan rendelkezésére áll az érdeklődőknek. A jövőben tervezzük új termékeink megjelenését is. 

 

 

https://www.facebook.com/kivanjegyet

https://kivanjegyet.hu/

Telefon: 06 30 571 34 98

Email: info@kivanjegyet.hu

 

Időpont: 
péntek, 2021, július 16 - 09:34

Facebookos játékaink szabályzata