A Borsa Bio Párnánál ismerik a jó alvás titkát - párnáikba gyógynövény is kerül

A Borsa Bio Párna 2016. óta foglalkozik párnák, takarók, paplanok gyártásával, eleinte fesztiválokra települtek ki, de már lassan két éve működik webáruházuk és folyamatosan szélesedik a paletta.

 

- Családi vállalkozás vagyunk, a családban mindenki kiveszi a részét a munkából - mondta el Bíró Anikó a Borsa Bio Párna tulajdonosa. - A legfontosabb folyamatokért a tervezéstől a kivitelezésig, én vagyok a felelős. Sokáig pedagógusként tevékenykedtem, de egészségügyi probléma miatt visszatértem az eredeti 32 évvel ezelőtt szerzett szakmámhoz, amire nagyon büszke vagyok, mert a nagymamám szánta Nekem. A bio tönkölypelyvával és a gyógynövényekkel saját egészségügyi problémáimmal kapcsolatban ismerkedtem meg, majd elvégeztem egy kurzust a gyógynövények használatáról és hatásairól.

 

Termékeik gyártásánál és az alapanyag beszerzésénél nagy hangsúlyt fektetnek a bio minőségű alapanyagra és arra, hogy magyar gazdaságból származzanak igazi minőségi magyar terméket tudjanak előállítani.

Gyártásnál fontos szerepet kap a praktikusság és a könnyen kezelhetőség. Például minden termékük dupla huzattal készül mind a két huzat húzózárral ellátott, hogy így egyszerűen mosható és formázható legyen.

- Büszkén mondhatom, hogy párnáink, termékeink egyre népszerűbbek a vásárlók körében - mesélte Anikó. - Csecsemőtől a kismamáig, a 99 éves nagypapáig mindenkinek tudunk párnát ajánlani. Termékeink közül legnépszerűbbek az alvó párnák amit 5 méretben készítünk de egyedi méreteket és kívánságokat is teljesítünk. Nagy népszerűségnek örvendenek a jóga párnák vagy meditációs párnánk.

Ebben az évben jelentek meg a gyógynövényes babzsákjaik bio tönköly pelyvával vagy poli gyöngy töltettel. Ezt gyerek és felnőtt méretben is forgalmazzák, három fazonban. Kismamáknak, gyerekeknek is tudnak kiváló termékeket ajánlani, tönkölypelyvával töltött szoptatós párnát, de vannak alvó pajtijaik, a kisebb korosztálynak pihe -puha levendulával, kamillával töltött nyunyijaik.

 

Kapolcson a Művészetek Völgye Fesztiválon is találkozhattok a Borsa Bio Párna termékeivel és három új termékükkel is megismerkedhettek, a Petőfi u 3-ban a fakanalas étterem udvarán lehet őket megtalálni.

 

Újszülötteknek a kutacs párnát ajánlják, ez a párna hatékony módszer a fej helyzetének deformációinak megelőzésére és kezelésére.  A párna speciális formájú, így a baba feje alatt egyenletesebben oszlik el a nyomás, gerince megfelelő helyzetben és egyvonalban marad. A párna lehetővé teszi, hogy a baba feje természetes helyzetben pihenjen, csökkenti a törzs igénybevételét, feszülését.

Ülés segítő párnájukat 3 hónapos kortól 10 hónapos korig ajánlják. A párna sokat segít abban, hogy megadjuk a babának a szükséges támogatást, amikor megtanul egyedül ülni. A baba szék megadja a babának a szabadságot arra, hogy kényelmesen megfigyelhesse a környezetét, fejlessze az érzékszervi és motorikus készségeket, és minőségi időt tölthessen a családdal. 

A parajdis sós lábszárvédő párnák gyógynövényekkel izomfájdalmakra, izomgörcsökre jók, ezeket lehet melegíteni, de hűtőpárnaként is funkcionál.

Egyszerűen csak be kell tenni egy hosszúszárú zokniban vagy a masni segítségével felrögzíteni a lábszárra a fájós részre, a parajdi só fantasztikus gyógyhatását ezután csak élvezni kell.

weboldal: https://borsabioparna.hu/

Időpont: 
szombat, 2021, július 17 - 12:34

Facebookos játékaink szabályzata