Ingyenes jóga, gerinctorna és vízi-torna is várja a kaposváriakat

Gerinctorna, Jóga, HIIT, Core-training, Nordic-walking, Vízi-torna, is várja a kaposváriakat a Prevenciós és Egészségfejlesztési Iroda programjának keretében. 

 

Az órák ingyenesek és Kórház és a Prevenciós és Egészségfejlesztési Iroda szakemberei tartják. Fontos tudni, hogy a beltéri tornák csak előjelentkezéssel és védettségi igazolvánnyal vehetők igénybe. A kültéri tornákra nem kell bejelentkezni, de érdemes követni az Egészséges Kaposvár 2030 FB oldalt az esetleges változások miatt.

A tornák az "Egészséges Kaposvár 2030 - Szívügyünk az egészség" program keretein belül, a TOP-7.1.1-16-H-065-1.3 projektből kerülnek finanszírozásra.

 A 64 év feletti korosztályt a Gerinctornára, Nordic-walkingra és Vízi-tornára várják. A krónikus betegek a mozgás megkezdése előtt kérjék ki háziorvosuk javaslatát.

A 18-64 éves korosztályt, egészségi állapotuk és edzettségi szintjük alapján várjuk a tornákra. A kezdő, újrakezdő vagy nagy túlsúllyal, esetleg krónikus betegséggel küzdőknek a Gerinctorna, Jóga, Nordic-walking és Vízi-torna a javasolt. A HIIT és Core-training az edzettebb és egészséges egyéneknek ajánlott.

 Jelentkezni a 30/545-3736-as telefonszámon lehet, hétfőtől-péntekig 8.00 és 15.00 óra között.

Időpont: 
szerda, 2021, július 21 - 20:04

Facebookos játékaink szabályzata