Környezetbarát és magyar - ismerkedjetek meg a Mosómamival

A MosóMami olyan tisztító,- tisztálkodó, testápolási szerek gyártásával foglalkozik, melyek a maximális hatékonyság mellett minimális környezeti szennyezést okoznak. Több alapanyagot is saját maguk állítanak elő európai nyersanyagból, de a gyártás kizárólag Magyarországon zajlik.

 

Először lett egy e-mail címünk, amit a férjem talált ki „jóleszvalamire” alapon – mesélte a vállalkozás indulásáról Radnainé Krisztina, alapító, tulajdonos. - Ez volt a mosomami@gmail.com. Mi csak jót akartunk tenni és egy kis konyhapénzt keresni főállás mellett. A többi már történelem. Mi nem a profitkalkulálással kezdjük a termékfejlesztést, hanem azzal, hogy jó legyen a termék, de ne egy újabb szemétforrás vagy kacat a polcon. Könnyebbé tegye az életünket, de ne a természet további károsítása árán. Úgy gondolom, hogy mindenki megérdemli az esélyt egy tisztább jövőre. 

 

A MosóMaminál optimális ár/érték arányú termékeket kínálnak, de mellette van lehetőség személyes tanácsadásra, kérdések megválaszolására-nem egy chatbottal kell viaskodni. A legnépszerűbb termékük immár 12 éve a mosószóda. Ez több, mint retro divat: az asszonyok az 50-es 60-as években mosószappannal és szódával remekül megoldottak mindent otthon és negyed ennyi allergiás ember nem volt.

-Ha igazán hiszel valamiben, akkor muszáj, hogy sikerüljön – mondta Krisztina. - Így van ez egy recept kidolgozásával, egy új alapanyag fejlesztésével, vagy a telephelyünk építésével is. 

 

Szeretünk a háttérből segíteni, ezért nagyon hálás vagyok a bérgyártott termékekért, hiszen fejlesztünk más cégeknek is tisztítószert és kozmetikumot. Saját termékeink is lefedik gyakorlatilag tetőtől talpig az igényt testápolás terén, a takarítás terén pedig tetőtől a pincéig.

Nálunk minden nap történik valami, rengeteget ugratjuk a csapattal egymást és néha olyan olaszosan hangos a csarnok. Havonta egyszer együtt ebédelünk, főzünk, és, ha éppen nincs Covid, a karácsonyt egy étteremben ünnepeljük együtt.

 

Elérhetőségek:

https://www.facebook.com/mosomami

https://mosomami.hu/

 

Időpont: 
kedd, 2021, szeptember 14 - 19:26

Facebookos játékaink szabályzata