Kipróbáltuk a Kaposváron készülő LYSANDE® kozmetikumokat

A LYSANDE® natural cosmetics vállalkozás Kaposváron készíti bio és natúr alapanyagokból készített kozmetikumait. Horváth Klára a termékeket a saját receptúrái és a saját fejlesztései alapján kézzel készíti.

 

A vállalkozást és Klárát már bemutattuk nektek korábban egy cikkben, de most azokat is megkérdeztük, akik már használták is a termékeket, hogy milyen tapasztalataik vannak.  

 

Adrienn: „A reggeli arctisztítást követően felkentem a gélt és azt tapasztaltam, hogy nagyon könnyű, üde és friss a bőröm, nagyon könnyű érzés volt az arcomnak és mintha dolgozott volna a sejtjeimen, feszesebb érzést keltett rögtön az első használat után. Kis idő elteltével pedig felkentem a zsíros bőrre való krémet, ami az eddig használt nagyon jó minőségű krémjeimhez képest nagyon jó érzetet keltett, mert nem volt nehéz, zsíros, izzadt a bőröm, hanem könnyű és üde. Annyi a negatív tapasztalat, hogy a krém illata nekem nem tetszik, de elviselhető, csak nem illatos.”

 

Mária: „A termék csomagolása már bizalomgerjesztő volt, igényes és minőségi. Én zsíros bőrre rendeltem a krémeket és az első használat után érezhető volt a javulás. Az arcom nem zsírosodott olyan gyorsan, használat után nem volt az az „olajos érzésem”. Kíváncsian várom, hogy a további használat milyen eredményt hoz, bár biztos vagyok abban, hogy ha pár alkalom után ilyen jók a tapasztalataim, később ez csak is fokozódhat!”

 

Barbara: „Egy hete használom a gélt meg a krémet száraz bőrre. Először, ahol szárazabb volt a bőröm az arcomon, ott kicsit csípte, de kentem tovább többször és már nem csípte! Azt tudni kell, hogy az én bőröm nagyon száraz és ekcémás! Nagyon kedves a hölgy, aki készíti ezeket a krémeket, segítőkész, aranyos. Szeretettel ajánlom mindenkinek a szuper termékeit!”

 

Renáta: „Minden nap használom a gélt és a száraz bőrre való arckrémet, reggel és este. Nagyon szeretem, úgy érzem, hogy még órákig selymes, puha utána az arcom, illata pedig kifejezetten kellemes.”

 

Anita: „Nagyon dizájnos a külső, mind a dobozban található csomagolás. Nagyon hamar felszívódnak és nem hagy zsíros kellemetlen tapintású hatást maga után. Kisbaba mellett is használható, mivel illatanyag mentes, így nem ingerli a baba orrát.”

 

 

Ajánlom a LYSANDE® termékeket 

•mert kivételesen gazdag hatóanyagtartalmú termékek, ami már néhány nap használat után megmutatja áldásos hatását,

•mert elegáns és könnyen kezelhető a kiszerelése,

•mert magyar termék, aminek kifogástalan a minősége,

•kiszerelése és gazdag hatóanyag tartalma miatt sokáig elég.

 

Egész egyszerűen azért, mert működik! www.lysande.hu oldalon találod a termékeket, valamint még több információt az összetevőkről, és hatásukról!

Időpont: 
csütörtök, 2021, szeptember 23 - 14:43

Facebookos játékaink szabályzata