Aslini - szappanok 100 % tiszta kecsketejből családi vállalkozásban

Az Aslini webáruház kézműves kecsketej szappanok és fürdőszobai kiegészítők forgalmazásával foglalkozik. A szappanok 100% tiszta kecsketejből készülnek nagyon magas minőségi követelmények mellett. 

 

Családi vállalkozást szerettünk volna elindítani, és az üzleti és szakmai készségeinket egy jó ügy érdekében mások szolgálatába állítani – mesélte Sebőkné Némedi Georgina a vállalkozás indulásáról. -  Férjemmel együtt működtetjük, három kisgyermek mellett. A cégünk nevét is a gyerekeink neveiből alkottuk meg, és szeretnénk, ha majd ők örökölnék és vinnék tovább a vállalkozásunkat.

Az Aslininél az a fő szempont, hogy ne termékeket adjanak el, hanem egy olyan megoldást nyújtsanak a vevőknek, amit a bőr meghálál. Megoldásaik vannak az ekcéma, pikkelysömör, pattanásos bőrre, de még a legérzékenyebb bőrűek is találnak maguknak szappant. A vevők elégedettsége a legfontosabb. A legnépszerűbb termékük a mézes kecsketej Aslini szappan.

Ha valaki 11 óráig leadja a megrendelést akkor, már másnap a szappanjainkkal fürödhet – mondta el Attila.  - Több 100 eladott termék után magabiztosan állíthatom, hogy 100%-ban elégedettek a vevőink az Aslini-vel. Alapvetően a hagyományos munka illetve 3 kisgyerek mellett készítettük el a koncepciót, főleg éjszakákon át, hiszen, csak ekkor volt „nyugalom”. A logótól a weboldalunk dizájnján át a saját kreatívitásunkból épült idáig. 

Kapcsolatba kerültünk olyan fantasztikus tiszta szívű emberekkel, akik leveszik a terhet rólunk a termék gyártásával kapcsolatban, és nekünk „csak” a marketinggel és a forgalmazással kell foglalkoznunk.

 

https://aslini.hu

 

Időpont: 
hétfő, 2021, szeptember 27 - 19:09

Facebookos játékaink szabályzata