Hétvégén is vonultak a tűzoltók: balesetek voltak Kaposváron, Csökölyben és Barcson is

Tizenhat alkalommal riasztották a Somogy megyei tűzoltókat a hétvégén. Főként műszaki mentéseket hajtottak végre az egységek, de a csapadékos idő ellenére három szabadtéri tűzesetnél is szükség volt a tűzoltók beavatkozására.

 

Öt alkalommal pedig téves jelzés érkezett a megyei műveletirányítási központba.

Három személyautó ütközött össze Kaposváron a 48-as Ifjúság útja és a Honvéd utca kereszteződésénél péntek este. A járművekben összesen három felnőtt és egy gyermek utazott, akik sérülés nélkül átvészelték a balesetet. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították a gépkocsikat.

Kaposváron a Gruber János utcában egy akácfa villanyvezetékre dőlt szombaton. A város hivatásos tűzoltói létráról, motorfűrésszel ledarabolták a fát és megszüntették a veszélyeztetést.

 

Szombat este Csököly Rákóczi utcájába riasztották a kadarkúti önkormányzati és a helyi önkéntes tűzoltókat, ahol egy terepjáró az út menti árokba hajtott és hídfőnek ütközött. A járműben ketten utaztak, mindketten megsérültek a balesetben, a sérülteket a mentők kórházba szállították. A tűzoltók áramtalanították a gépkocsit, majd kivontatták azt az árokból.

Letért az úttestről és árokba borult egy személyautó Barcson a Fő utcán, vasárnap reggel. Az autóban ketten utaztak, mindketten saját erejükből ki tudtak szállni a gépkocsiból, ám az utas könnyebben megsérült, őt a mentők a helyszínen ellátták. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították az oldalára borult járművet és megszüntették az üzemanyag-szivárgást.

 

Kis kiterjedésű szabadtéri tüzek miatt riasztották a tűzoltókat a hétvégén Inkére a Kossuth utcába, Balatonszabadi Deák Ferenc utcájába és Kaposváron a Ringló utcába. Az egységek mindegyik helyszínen rövid idő alatt eloltották a lángokat.

 

Fotó: Kaposvár HTP, Barcs HTP, Kadarkút ÖTP

 

Időpont: 
hétfő, 2021, október 11 - 20:06

Facebookos játékaink szabályzata