Augusztustól várja a vendégeit a Bojtoros Falatozó Szennában

Idén augusztusban nyílt meg a Bojtoros Falatozó Szennában, ahol saját recept alapján készítik a pizzákat, valamint helyi termelőktől próbálják beszerezni az alapanyagokat, főként a zöldségeket. Emellett odafigyelnek az alapanyagok minőségére, hogy mindenből a legjobbat válasszák.

 

- Édesapám 1992-ben építette és nyitotta meg a Vadász presszót Szennában, ennek előtte Kaposszerdahelyen volt kocsmáros vállalkozó 27 évig - mesélte Bojtor József a Bojtoros Falatozó tulajdonosa. - 2000-től én is vállalkozó lettem, igazából már előtte is dolgoztam a szakmában, besegítő családtagként pár évig, a nővérem is vállalkozóként üzemeltette a presszót, vagyis tulajdonképpen igazi családi vállalkozás lett belőle. Ebben a vendéglátós szakmában nőttem fel. Nagyon fontosnak tartom, hogy kedves, barátságos kiszolgálással várjuk vendégeinket a megfizethető árak mellett. A pizzáinkat nagyon sokan dicsérik, akik kóstolták, de természetesen a többi ételünket is szívesen fogyasztják.

A Falatozó belső helyiségének dísze a falon látható festmény, ami vadászjelenetekkel díszíti a termet, hűek maradva a " vadász presszó " névhez, valamint a Zselicség vadász kultúrájához. De egy szakács szobor is került a főút mellé, amely mutatja az utat a Falatozóhoz.

Elérhetőségeink közül kiemelném facebook oldalunkat Vadász presszó, Bojtoros Falatozó néven, amelyet folyamatosan frissítünk legújabb ételeinkkel - mondta el József. - Telefonon is elérhetőek vagyunk a 06/20 983-4929-es számon, ahol a rendeléseket tudjuk felvenni. Nemrég indult a kiszállítás is, mivel több igény érkezett erre a szolgáltatásra, nemcsak a helyi lakosoktól, de a környező településeken élőktől is.

 

Időpont: 
hétfő, 2021, október 18 - 14:53

Facebookos játékaink szabályzata