Szennyvízből készülnek a tisztítószerek a CYCLE-nél

A CYCLE, háztartási tisztítószerek gyártásával és értékesítésével foglalkozik, amihez a saját, szabadalmaztatott technológiáját használja, hogy szennyvíziszapból állítson elő organikus savak és víz elegyét. Ez adja a tisztítószerek alapját.

 

A vállalkozás alapítója Sunny Bhasin, aki már több, mint 25 éve dolgozik a szennyvízkezelési iparban. A különleges technológia megalkotása részben a véletlenhez kapcsolódik, a tisztítószerek megalkotását, pedig a mai piacon lévő erős vegyszerek és akár káros termékek inspirálták. 

A CYCLE nem csak egy tisztítószer, hanem egy új életszemlélet, ami a körforgásos gazdaság irányába igyekszik edukálni a lakosságot. 

 

Aki nem szeretné az egészségre ártalmas vegyszerekkel körbevenni a háztartását, viszont fontos számára a hatékony tisztaság, neki a CYCLE a megfelelő kompromisszumok nélküli megoldás – mondta el a vállalkozásról Szabó Tönki Albert, digitális értékesíő menedzser. - Újrahasznosított vizet és biosavakat használunk a receptúráinkban, melyek természetbarátak, nem toxikusak ám mégis hatékonyak és fenntartható forrásból származnak. Ez a vállakozás már számos díjat nyert ezen innovációjával. 

A CYCLE-nél az újonnan kifejlesztett tisztítószer koncentrátumok a legnépszerűbbek, ami ugyanabból az alapanyagból készülnek, viszont koncentráltabbak, így kisebbek és kevesebb ökológiai lábnyommal járnak. Vásárlás után pedig könnyen elkészíthetők otthon. 

Jelenleg 5 féle termék kapható náluk: fürdőszoba-tisztító, WC-tisztító, padlótisztító, ablaktisztító, általános felülettisztító. Ezek egyrészt elérhetők a partnerek üzleteiben vagy a weboldalon koncentrátum formában, amit vagy egy Kezdőcsomagként vagy Utántöltő csomagként lehet megrendelni.

Több millió baci a munkatársunk, akik az ecetsavat előállítják és ezek aztán tudnak kényeskedni – mesélte a gyártási folyamatról Vass Zoltán üzletfejlesztési menedzser. - Kollégáink egy részének az a feladata hogy ezeknek a baciknak optimális körülményeket biztosítson és ekkor nagyon sok vicces történik, pl. rossz hőmérséklet beállítás miatt más bacik aktívabbak lesznek és elfogyasztják a szerves anyagot a mi ecetsavtermelőink elől, így ők éheznek és reklamálnak….több százmillióan.

 

FB: https://www.facebook.com/cycle.hungary 

Email: hello@cycle.bio 

WEB: https://hu.cycle.bio/

Időpont: 
kedd, 2021, október 19 - 19:50

Facebookos játékaink szabályzata