Elsodorta a motorost, majd elhajtott - a siófoki rendőrség a lakosság segítségét kéri

 

Az ismeretlen személy 2021. augusztus 20-án, 18 óra 25 perckor, a 7-es számú főút 113. kilométerszelvényében, Zamárdi irányába, a körforgalomban az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú, feltehetőleg sötétkék színű Opel Astra kombi típusú személygépkocsival súlyos sérüléssel járó közúti közlekedési balesetet okozott.

A sofőr a külső forgalmi sávból szabálytalanul, a záróvonalon áthaladva a belső forgalmi sávba áthajtott, mely miatt a belső forgalmi sávban szabályosan haladó motorkerékpáros az ütközés elkerülése érdekében vészfékezett, aminek következtében a bal oldalára borult. Az ismeretlen jármű vezetője a baleset helyszínéről adatai hátrahagyása, illetve a hatóság értesítése nélkül elhajtott. 

A rendőrség várja mindazok jelentkezését, akik az eseményt látták, vagy azzal kapcsolatban bármilyen információval tudnak szolgálni.

 

Jelentkezni lehet személyesen a Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán a 8600 Siófok, Sió utca 12-20. szám alatt, vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 82/ 502-700 telefonszámon, illetve névtelenségük megőrzésük mellett tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06 80/ 555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Időpont: 
vasárnap, 2021, október 24 - 20:08

Facebookos játékaink szabályzata