A Marázplast már a karácsonyra készül

Az ünnepi készülődés pedig a konyha felkésítésével kezdődik.

 

Mert persze karácsonyfa, ajándék, meg csendes éj - na de mit fogunk enni? Ki fogja elkésíteni? És legfőképp: mivel? Mert a hozzávalók nem vágják össze magukat. Nekünk pedig hiába vág az eszünk, ide most többre lesz szükség.

Ezért gondoltak Kaposvár kedvenc áruházában arra, hogy egy frenetikus kés árbajjal indítják az ünnepi késülődést. Az árbaj szerdától péntekig tart, ez idő alatt Berlinger Haus késeket vásárolhatunk, gyakorlatilag féláron.

 

 

 

A castingon szóló produkciók és együttesek egyaránt indulnak, azaz vásárolhatunk késeket darabonként és késletben is. A kések mellé befurakodott néhány Berlinger Haus tálalókanál is.

 

 

 

Plusz egy különleges kulacs, ami se nem Berlinger Haus, se a konyhához nincs köze. Ellenben ionizál, magnetizál, defragmentizál, szóval, lényegében varázsvizet készít. Ezeket célszerű és indokolt nem túl komolyan venni, van, hogy a marketingesek túladagolják a gyógyszerüket és picit megbillen a realitás érzékük. De a kulacs ettől még jópofa.

 

Az éppen árbajjal küzdő termékek mellett pedig csábító az áruház normál választéka is. Főleg most, hogy már ott az ünnep összes díszlete és kelléke. Már a karácsonyfát leszámítva.

Ezért érdemes bármikor kilátogatni a Füredi út és a Raktár utca sarkára. De most különösen.

 

Időpont: 
hétfő, 2021, november 15 - 15:45

Facebookos játékaink szabályzata