Ezért jobb a határidőnapló a mobilalkalmazásoknál

A hordozható határidőnapló a huszadik század vívmánya, amely az online világban is megőrizte népszerűségét.

 

Habár manapság rengeteg naptár alkalmazás közül válogathatunk, az irodai naptárakat és határidőnaplókat továbbra is rengetegen használják, nem véletlenül.

 

Segítenek az emlékezésben, ugyanis több tudományos kutatás is igazolja, hogy agyunk sokkal jobban emlékszik azokra a dolgokra, melyeket saját kezűleg vetettünk papírra. A nyomtatott naptárakba és határidőnaplókba bármit leírhatunk így pedig memóriánknak is segítünk, hogy emlékezetünkbe véssük a teendőinket és az egyéb fontos dolgokat.

Egy saját naptárba a fontos időpontokon kívül rengeteg más dolgot is feljegyezhetünk. Találkozóink dátuma mellé megjegyzéseket írhatunk, lejegyezhetjük a legjobb ötleteinket. A nyomtatott naptár vagy határidőnapló tehát multi-funkcionális, és sokkal egyszerűbben használható, mint a modern eszközök.

Bárkivel előfordulhat az, hogy telefonálás közben ellenőriznie kell egy korábban megbeszélt találkozó dátumát, esetleg előkeresni egy ismerős vagy kolléga telefonszámát. Ilyen esetekben kellemetlen lehet, ha jegyzeteinket kizárólag okostelefonunkon tároljuk, egyszerűbb fellapozni egy naptárat.

Ráadásul a klasszikus, nyomtatott naptárak használata segít abban, hogy a lehető legkevesebb időt töltsük telefonunk nyomkodásával. Ha ügyesen használjuk határidőnaplónkat, elszakadhatunk a virtuális emlékeztetőktől és kevésbé tesszük magunkat függővé a technológiától.

Amennyiben szeretnéd megtalálni a céljaidnak leginkább megfelelő naptárat, nézz körül a Megapapírban, ahol széles választékot találsz határidőnaplókból, fali és asztali naptárakból is. Az ünnepek közeledtével természetesen megtalálod a karácsonyi csomagolópapírokat, szalvétákat, sőt ajándékötleteket is kaphatsz. Ami fontos, hogy minden a készlet erejéig tart.

Időpont: 
szerda, 2021, november 17 - 15:47

Facebookos játékaink szabályzata