Óriási kedvezmények kedvenc söreitekre a FIRST Craft Beernél

Mit szólnátok, ha a Black Friday alkalmából olcsóbban vásárolhatnátok meg kedvenc söreiteket?

 

Van egy jó hírünk, erre nem kell tovább várni ugyanis a hét folyamán folyamatos akciókkal, különleges ajánlatokkal és sörbemutatókkal várják – a készlet erejéig – a vendégeket A FIRST Craft Beernél.

 

Állandó akcióban lesz a Flower Power NEIPA 24%-os, egész héten át tartó kedvezménye, de egészen a készlet erejéig több mint 30% kedvezménnyel lehet majd kapni Long Ship (baltic porter), Monk-y King (quadrupel), Day Out (hoplager) és Öktöberfest sörüket. Utóbbi kettő mindössze 499 Ft/palack áron fut majd, hogy akik legurítanának pár lagersört egy este, azok be tudjanak tárazni.

A FIRST Craft Beer összeállított egy speckó BF csomagot is, plusz a hordóérlelt söreiket is szeretnék egy fokkal elérhetőbbé tenni mindenki számára, így 500 Ft-tal olcsóbb minden palack Dimidium (brandy&cognac), Finlay (cream whiskey) és Phobetor (vörösboros fruit saison) is. Ezek csak kiemelt ajánlatok, de majd’ minden sörük és csomagjuk akciósan lesz elérhető ezen a héten.

Természetesen még – ha a grafikus istenek is úgy akarják – akár  öt különböző új sört is meg tudnak jelentetni és villámakciókat is terveznek, szóval abszolút érdemes lesz követni a FIRST Craft Beert az egész hét alatt.

 

FIRST Webshop (https://shop.firstcraftbeer.com/?utm_source=kaposvar&utm_medium=pr&utm_campaign=webshopgomb )

https://www.facebook.com/FIRSTcraftbeer/

Időpont: 
vasárnap, 2021, november 21 - 11:39

Facebookos játékaink szabályzata