Mentes sütemények nagy választékban a kaposvári Eszti's Snacksben

Az Eszti’s snacks pékség és cukrászatban a  Pek Snack friss pékáruit és Lel Ki Főzde Cukrászda mentes süteményeit vásárolhatjátok meg. 

Kuncz Eszter alapította a vállalkozást, aki betegsége miatt évekig szigorúan diétázott, és ebben az időszakban kirekesztve érezte magát mikor a családdal, barátokkal elmentek egy étterembe, cukrászdába. Sajnos sok lehetőség nem volt a diétás ételek, sütemények fogyasztására. 

Ekkor fogalmazódott meg bennem, ha úgy alakulnak a dolgok, nyitok egy kávézót – cukrászdát – mesélte a vállalkozás indulásáról Eszter. - Bosszantott, hogy Kaposvár ugyan megyeszékhely, de nagyon korlátozottak a lehetőségek, ha valakinek speciális diétát kell követnie, például gluténérzékeny. Felvettem a kapcsolatot több pékséggel is, de sajnos nem történt semmi. Hirdetés útján találtam jelenlegi üzletre és keltette fel érdeklődésemet. Mivel egy cukrászda nyitását nagy „falatnak“ tartottam, gondoltam, hogy ezzel a kis üzlettel el tudok indulni és a többi kiforrja magát. Ha lesz rá igény akár egy „mentes” cukrászdát is szívesen nyitnék a jövőben. 

Eszternek azért fontos ez a vállalkozás, mert ezzel segíteni tud sorstársain,december elejétől pedig kiszállítással is kérhetik vásárlóik a friss pékárut, sütiket, üdítőket, ásványvizet.

A mentes sütemények december 2-tól lesznek folyamatosan elérhetőek. 

Elérhetőségek: 

facebook oldal: https://www.facebook.com/Esztis-snacks-105635808593695

telefon: +36 20 598 9113

cím: Kaposvár, Fő utca 53.

Időpont: 
kedd, 2021, november 30 - 19:35

Facebookos játékaink szabályzata