Minden, ami a babáknak kell a babakeritesek.com-on

A www.babakeritesek.com baba-mama termékek értékesítésével foglalkozik. Profilukba prémium minőségű termékek tartoznak, amelyeknek célközönsége a 0-4 éves kor közötti apróságok. 

 

A vállalkozásról Varga Szabolccsal, a webshop alapítójával beszélgettünk. 

 

Mikor indult a vállalkozás?

A vállalkozás 2012-ben indult, de akkor még egy termékkel, a Babakerítéssel kezdtük. Következő lépésként kiegészítettük biztonsági termékekkel. A dán BabyDan termékeit kezdtük el forgalmazni. Idén 2021-ben kezdtük el tovább bővíteni a portfóliót.

Az interneten vagyunk megtalálhatóak a www.babakeritesek.com oldalon, ahol a nap bármely szakában tudnak nézelődni és vásárolni a kedves látogatók.

 

Miért fontos neked/nektek ez a vállalkozás?

Legjobb minőséget kapják a vásárlók.

 

Miért érdemes itt vásárolni? 

Bizonyos termékekre 2 év garanciát kapnak a vásárlók. Prémium minőségű olasz, német, dán termékek kaphatók nálunk.

 

Mi a legnépszerűbb termék?

Babakocsik, babakerítések.

 

Milyen termékek kaphatóak?

Babakocsi, Autósülés, Úszópelenka, Bundazsákok,

Márkáink: Inglesina, AVOVA, BabyDan, BambinoMio, Bebe-Jou, Luma,

 

Mi az amit kiemelnél a termékek, szolgáltatások közül?

Pl: Az új újszülött Welcome PadTM matrac mózeskosárba. Az újszülöttek hónapról hónapra rengeteget fejlődnek. Nagyon fontos, hogy életük első meghatározó heteiben éppolyan védve legyenek, mint amilyen védve voltak édesanyjuk hasában. Kerülje el a különböző párnák használatát, mert azok veszélyeztethetik a gyermek megfelelő légzését. A bolognai Ospedale Maggiore kórház neonatológiai osztályának együttműködésével és a legújabb kutatásokra alapozva az Inglesina kifejlesztett egy innovatív újszülött matracot, amely a Welcome PadTM nevet viseli. Ez a fejlesztés a „START MAT“ egészségügyi matrac tulajdonságaiból indul ki. A matrac támogatja a baba megfelelő pozícióban való fekvését és végtagjai középvonalban való elrendeződését. A megfelelő fekvési pozíció elősegíti a helyes légzést és csökkenti a plágiocefália (a koponya deformálódása) kialakulásának veszélyét. A matrac huzata bambuszszálból készült.

https://babakeritesek.com/

 

Időpont: 
szerda, 2021, december 1 - 21:43

Facebookos játékaink szabályzata