Kipróbáltuk a kaposvári LYSANDE® kozmetikumokat - függőséget okozott

Mivel számomra nagyon fontos a környezetvédelem (és ez nem csak pusztába kiáltott szó) igyekszem odafigyelni a környezettudatos fogyasztásra.

 

Ennek egyik alappillére, hogy olyan dolgokat próbálok meg vásárolni, amelyek helyben, vagy ha nem helyben hát legalább Magyarországon készülnek vagy teremnek. Persze bevallom őszintén ez nem mindig sikerül, mert kis hazánkban sem kakaó- sem kávéültetvényt nem láttam, de azért az akarat és az odafigyelés megvan. 

Így külön öröm, ha olyan termékre akadok rá, amely Kaposváron készül. Talán ezzel a kijelentéssel meglepetést fogok okozni valakinek, de Kaposváron készülnek ám prémium minőségű kozmetikai termékek. Ez a LYSANDE® márka, amely mögött a kaposvári Horváth Klára áll, aki a termékeket a saját receptúrái és a saját fejlesztései alapján kézzel készíti.

Mivel már az első doboz LYSANDE® Hialuron gélt teljes egészében elhasználtam, bátran állíthatom, hogy minden tekintetben megéri az árát. Először is tudni kell rólam, hogy nem vagyok egy elkötelezett arckrémhasználó, inkább ötletszerűen kenem az arcomat, így nagyon lassan fogynak az arckrémek, de ez a szérum valósággal függővé tett. Kentem reggel és este, és hiányzott, ha nem kapta meg a bőröm a szokásos adagját. Ráadásul nem hagyott zsíros, olajos érzetet, az arcom érezhetően jobb állapotba került miután bekentem. Puhább lett a bőröm és egészségesebb kinézetű is, úgy tapasztaltam, hogy a ráncaimat is csökkentette. Szóval parádésan teljesített ez a gél, én mindenkinek csak ajánlani tudom, az illata és az állaga is remek. De azért legyetek résen, mert a használata függővé tesz!

https://www.facebook.com/lysandenaturkozmetikumok

https://lysande.hu/

Időpont: 
kedd, 2022, január 4 - 21:29

Facebookos játékaink szabályzata