Nagyszerűen szerepeltek a kaposvári fuvolisták a fuvolaversenyen

Egy első, egy második és egy harmadik helyezéssel büszkélkedhetnek azok a kaposvári diákok, akik részt vettek a hétvégén a  VIII. Jeney Zoltán Országos Fuvolaversenyen, amelyet hagyományosan a Liszt Ferenc Zeneiskolában rendeztek meg.

Bálint Anna 1. lett az V. korcsoportban, Szűcs Luca 2. a  III. korcsoportban, Lóki Ráhel 3. az I. korcsoportban – felkészítő tanáraik Bálintné Farkas Kitti és Hornyák Balázs.  Egy országos tanulmányi versenyen ilyen előkelő helyezést elérni hatalmas eredmény, főleg úgy, hogy ezek a diákok iskola mellett gyakorolnak, készülnek, próbálnak. Rengeteg energiájuk, idejük és munkájuk  fekszik ebben az eredményben, amelyhez ezúton gratulálunk.

A három napos eseményen azonban nem csupán a növendékeknek kellett helyt állniuk, hanem a zeneiskola dolgozóinak is, hiszen több száz ember érkezett az rendezvényre az ország különböző részeiről, akik ráadásul feszültek is voltak hiszen egy ilyen versenyhelyzet nagy stresszt ró a résztvevőkre. Rengeteg munka van a több szempontból is sikeres rendezvény mögött, amelyre méltán büszke lehet egész Kaposvár, és biztosan büszke lenne a rendezvény alapítója Csupor László is, aki sajnos már nincs közöttünk.

Facebookos játékaink szabályzata