Vissza a jövőbe a Városligetben

Időpont: 
2019/08/25 - 17:00

Augusztus 25-én, vasárnap 17 órától jótékonysági családi pikniket szervez az Ökumenikus Segélyszervezet és az E.ON a kaposvári Városligetben.

A várossal szoros együttműködésben megvalósuló nagyszabású rendezvényen több játék- és sportprogramban próbálhatják ki magukat a kilátogató felnőttek és gyerekek: lesz többek között óriás dominó, „esélyegyenlőtlenségi” csocsó, óriás activity és kapura rúgás is.

A gasztrosétányon bemutatkozik az Ökumenikus Segélyszervezet Kastélyosdombói Sajtműhelye, kitelepül a Hansdonner Sörház, és kaphatóak lesznek a kaposvári termelők áruit forgalmazó Kaposvár Kincse termékei is.

 A jótékonysági családi piknik fénypontja a 20:00 órakor kezdődő szabadtéri mozi, ahol a Michael J. Fox és Christopher Lloyd főszereplésével nagy sikereket elért Vissza a jövőbe-trilógia első részét vetítik le.

A helyszínre kilátogatók a filmben szereplő legendás autó alaptípusát élőben is megcsodálhatják.

A film előtt Wolf Kati, énekesnő, a Segélyszervezet Iskolakezdés együtt! segélyakciójának arca köszönti az egybegyűlteket.

 

A belépés díjtalan, de a helyszínen biztosított adományozási lehetőségek segítségével bárki támogathatja az Ökumenikus Segélyszervezet nehéz sorsú diákok tanévkezdését segítő Iskolakezdés együtt! segélyakciójának célját: 

 

Találkozzunk augusztus 25-én este a Városligetben, és  töltsük meg együtt 1000 rászoruló gyermek iskolatáskáját tanévkezdésig!

Facebookos játékaink szabályzata