Ajándékozzon színházi élményt gyereknapra

A Csiky Gergely Színház és az Együd Árpád Kulturális Központ - Szivárvány Kultúrpalota együttműködésében két előadás készül a gyermekek számára: Bagossy László: A sötétben látó tündér és Grimm - Török Tamás: Jancsi és Juliska című darabja.

Mindkettőt május 29-én pénteken mutatják be és játsszák a gyermeknap hétvégéjén.
Gondolva azokra a gyermekekre és családokra, akik – anyagi okok miatt – nem tudnak eljutni az előadásokra, jótékonysági akciót indítanak hátrányos helyzetű gyermekek és családok javára, hogy a gyereknapi hétvége számukra is ünnep legyen.
Az Ajándékozzon élményt gyermeknapra akcióban bárki vehet a két gyermekelőadásra jegyet és a Csiky Gergely Színház gondoskodik arról, hogy azok eljussanak a rászoruló családokhoz. Tehát aki adakozni szeretne, nincs más teendője, mint elmenni a színház jegyirodájába vagy a Kultúrpalota jegypénztárába, és a megvásárolt jegyeket otthagyni a pénztárban.Az akciót Rátóti Zoltán, a Csiky Gergely Színház igazgatója 6-6 jegy vásárlásával indította el abban a reményben, hogy a kezdeményezéshez mind többen – magánszemélyek, cégek, intézmények vezetői, civil szervezetek – csatlakozni fognak.
Támogassa Ön is jótékonysági szándékunkat, hogy ezen a hétvégén olyan gyermekes családok is eljuthassanak az előadásokra, akik egyébként ezt nem engedhetnék meg maguknak.  Ajándékozzon Ön is élményt gyermeknapra!

A jegyek ára egységesen 1.000,-Ft.
Mindkét előadásra történő jegyvásárlás esetén két jegy ára mindösszesen 1.600,-Ft.
Az előadásokat az alábbi időpontokban látható:
A sötétben látó tündér: 2015. május 29. 10.00 óra, május 31. 10.00 és 15.00 óra

Facebookos játékaink szabályzata