A könyvtárban mindig történik valami

Könyvtári hetet rendeztek a Takáts Gyula Megyei és Városi Könyvtárban, amelynek zárásaként könyves vasárnappal várták az érdeklődőket.

Örülhettek a notórius késők, ugyanis október 11-én lejárt kölcsönzési határidejű könyveiket mindenféle büntetés nélkül vették vissza a könyvtárban. Emellett kedvezményes beiratkozás is várta az érdeklődőket, amely nagy vonzerőnek bizonyult, hiszen nagyon sokan éltek ezekkel a lehetőséggel, az emberek folyamatosan sorban álltak a kölcsönző pult előtt.

A gyerekkönyvtárban lufihajtogatás, kézműves foglalkozás, mesélés és némi komolyzene is várta a kicsiket és szüleiket.

A Takáts Gyula Megyei és Városi Könyvtárban egyébként mindig kitalálnak valamit nem csupán a könyvtári héten, hanem máskor is zajlik az élet. Előadások,kiállítás, gyerekprogramok, író-olvasó talákozó, beszélgetések várják az érdeklődőket, amelyek ingyenesek is. Ráadásul a könyvtár dolgozói is nagyon kedvesek, itt tényleg érzi az ember, hogy szívesen látott vendég.

Én nagyon szeretek a könyvtárba járni és nem csupán azért, mert imádok olvasni, hanem azért is, mert mindig nagyon segítőkészek és kellemes a hangulat. Ha eddig még nem tették meg, akkor egyszer feltétlenül látogassanak el valamelyik rendezvényre, amelyről információt itt az oldalon is találnak, de csak úgy is érdemes benézni. És iratkozzanak be! Mivel olvasni jó.

Fenyő Zsuzsa

Állásajánlatok Kaposváron