Elmondjuk milyen egy jó babakocsi

Hogyan is válasszunk magunknak, de elsősorban a babánknak minden tekintetben megfelelő babakocsit? Ez egy elég nehéz kérdés, számtalan válasszal és szerencsére lehetőséggel is. 

 

Amikor nekünk kellett dönteni, használtan vásároltuk meg az első, majd később a második babakocsinkat is. Megszoktuk és megszerettük mindkettőt, de szívesen nézelődtünk az új hiperszuper babakocsik között és jártunk áruházról áruházra. Az új babakocsinak nincsenek szépséghibái, az összes tartozéka megvan, tudjuk róla, hogy a boltból hoztuk ki vagy online vásárlás esetén a futárt vártuk izgatottan.

Ha valaki tényleg igényes babakocsit szeretne csemetéjének vásárolni a https://babakeritesek.com/ oldalon érdemes körülnézni, ugyanis az Inglesina Electa Darwin System Quatro babakocsik szinte minden igényt kielégítenek. 

Az előnyei közül a teljesség igénye nélkül csak néhányat emelnék ki, amiről úgy gondolom, hogy valóban hasznos akár újszülöttel, akár kisgyermekkel indulunk útnak. 

 

Nekem először az tűnt fel a termékleírásban, hogy akár 22 kg-ig, tehát 4 éves koráig kiszolgálja a babakocsi a családot, persze, ha a gyermek nem dönt úgy, hogy köszöni szépen, ő a saját lábát szeretné használni séta közben. Praktikussága úgy gondolom vitathatatlan kezdve onnan, hogy a rendszer tartalmaz egy MAXI mózeskosarat, egy Welcome Pad matracot, egy Stand Up alapot, egy Electa alvázat, egy újszülött CAB 0+ autósülést és egy sportülést. Továbbá az alváz nagyon könnyű, mindösszesen 5 és fél kg (azért szülés után inkább ne ti emelgessétek, ha lehet) és egyszerűen összecsukható, akár egy kézzel is, ami a szállítást nagyban megkönnyítheti. A tágas mózeskosárban szellőzőnyílások találhatók, amik a hőmérséklet szabályozását biztosítják valamint van egy indikátor, amely jelzi, hogy mózeskosár megfelelően van-e ráillesztve az alvázra. 

A matrac, az állvány, az autósülés és a sportülés is kiemelkedő minőségű.

Itt mindent elolvashattok róla részletesen: 

https://babakeritesek.com/termek/inglesina-electa-darwin-system-quatro-b...

Időpont: 
kedd, 2022, január 11 - 19:29

Giorgio Pizzéria és Étterem

 

Állásajánlatok Kaposváron