Zenélő golyópálya és szuper fa játékok a Perlától

A Perla webshop főként fa fejlesztőjátékok forgalmazásával foglalkozik, európai márkák kínálatából. Céljuk, hogy szélesebb körben megismertessék a minőségi, környezettudatos játékokat a vásárlókkal. Nádor Gyöngyivel és Nádor Ivánnal a Perla Fejlesztőjátékok megálmodóival beszélgettünk. 

 

Hogyan indult a vállalkozás?

Gyöngyi gyógypedagógusként nap, mint nap gyermekekkel foglalkozik, így széleskörű rálátása van arra, milyen játékok fejlesztik a gyermekek képességeit. Ebből született az ötlet, hogy az ilyen jellegű játékokat egy helyen meg lehessen találni.  A játékokat pedagógusok, gyógypedagógusok munkája során szerzett tapasztalatok alapján választottuk ki, amelyek elősegítik a gyermekek fejlődését. Iván pedig informatikai szakemberként az infrastrukturális és operatív hátteret biztosítja működésünkhöz.

Mitől különlegesek ezek a játékok?

Olyan márkákkal foglalkozunk, melyek itthon kevésbé, vagy egyáltalán nem ismertek, így újdonságot jelenthetnek vásárlóinknak. Az általunk kínált játékok amellett, hogy nagy élvezetet jelentenek, fejlesztik a szocialitást, nagymozgást, figyelmet, emlékezetet, észlelést, gondolkodást, számolást, javítják a kezek finommozgását, és ezzel közvetve elősegítik az írás, olvasás, számolás elsajátítását, illetve a továbbiakban segítik a tanulás sikerességét.

 

Miért fontos neked/nektek ez a vállalkozás?

Szeretnénk minél több gyermek fejlődéséhez hozzájárulni játékainkkal.

 

Van-e valami különlegessége ennek a vállalkozásnak? 

Nehéz eligazodni a játékok világában, egy jó játék kiválasztása nehéz feladat. Mindenki biztos szeretne lenni abban, hogy a legjobb játékot választotta a gyermek számára. Mi ebben segítünk! Játékainkat hosszabb időn keresztül teszteltük, amelyek bizonyítottak! Remek elfoglaltságot biztosítanak, lekötik a gyermek figyelmét. Olyan játékokat kínálunk, amelyek folyamatos, fejlesztő és örömteli játékot biztosítanak!

Különös figyelmet szentelünk a játékok kiválasztásában arra, hogy a fejlesztő játékok használata közben a gyermekek új ismereteket szerezzenek, vagy az addigi tudásukat megerősítsék, bővítsék.

A játékokat gondosan válogatjuk össze, hogy azok minőségi anyagból készüljenek, biztonságosak, strapabíróak, tartósak legyenek. Természetes anyagból készülnek és számos előnnyel járnak. Amellett, hogy játszás közben fejlődik a gyermek taktilis észlelése, figyelme, gondolkodása, kreativitása, az egészségre ártalmatlan, időtlen és maradandó játékok.

 Mi az, amit kiemelnél a termékek, szolgáltatások közül?

Xyloba zenélő golyópályáinkat. A Xyloba segítségével a gyerekek a saját kezükkel építhetik meg a változatos golyópályákat. A golyópálya különlegessége, hogy az építőelemek közé beépíthetőek a színes xilofon hanglemezei is. Összesen 20 hanglemez áll rendelkezésre, amelyek segítségével a gyerekek a zenevilág felé is megtehetik a kezdő lépéseket. A haladók már a jól ismert dalokat vagy akár kitalált dallamokat szólaltathatnak meg a golyópálya megépítésével. A készletek különböző dalokhoz szerelési útmutatókat tartalmaznak.

Építés közben észrevétlenül fejlődik a problémamegoldó képesség, a logikai gondolkodás, a térbeli tájékozódóképesség, a figyelem és a szociális készség is!

https://www.facebook.com/perlafejlesztojatekok

https://perlashop.hu/

Instagram: perlashop.hu

Ha kérdése van vagy még bizonytalan vagy a játékok kiválasztásában, keressen Bennünket bizalommal, illetve gyógypedagógus kollégánkat Nádor Gyöngyit is, aki szívesen segít. 

 

Időpont: 
szerda, 2022, január 19 - 16:31

Állásajánlatok Kaposváron