Királynői díjat kapott a teákat forgalmazó magyar családi vállalkozás

A Ginger Design Kft. 12 éve indult családi vállalkozásként, organikus teák, csokoládék és kávék forgalmazásával foglalkozik. A vállalkozásról Lakos Gyöngyvérrel beszélgettünk

 

Hogyan indult a vállalkozás? 

Férjemmel ketten közösen indítottuk a vállalkozást. Kisebbik gyermekem születése után fogalmazódott meg bennünk, hogy saját vállalkozásba kezdjünk, és az egyik külföldi utunk során találkoztunk az English Tea Shop teákkal, mely során mind a termék mind pedig a mögötte álló csapat meggyőzött bennünket a közös együttműködésről.

 

Milyen márkákkal foglalkoztok?

Főbb márkáink melynek kizárólagos képviseletét látjuk el Magyarországon: English Tea Shop angol bio teák, CUPPER angol bio teák, Joe’s angol kézműves bio teák, Chocolate and Love svájci bio prémium vegán csokoládék, Destination bio kávék.

Miért fontos neked/nektek ez a vállalkozás?

 Fontos mert mi magunk is szeretjük a termékeinket, így könnyű velük azonosulni. Emellett önállóságot ad, valamint a teák és más termékeink kapcsán új kapcsolatok, lehetőségek nyílnak meg előttünk.

 

Miért érdemes nálatok vásárolni? 

A minőségi termékek és minőségi szolgáltatás mellett vagyunk mi magunk is elkötelezve. Termékeink bio gazdálkodásból kerülnek ki, ahol fontos a környezettudatosság, és fenntarthatóság. 

 

Van-e valami különlegessége ennek a vállalkozásnak? 

Az English Tea Shop teák mind organikus kistermelőktől kerülnek ki, ők azok akik kellő gondossággal kézzel szedik le a leveleket, és biztosítják számunkra a megfelelő minőséget. 

Mi a legnépszerűbb szolgáltatás, termék? 

Szuperbogyós gyümölcs bio tea, valamint karácsonykor az adventi teakalendáriumok.

 

Hol lehet kapni a termékeiteket? 

Saját üzletünk nincs, viszonteladókon keresztül találják meg termékeinket, főképp bio boltokban, ajándék boltokban, valamint a weboldalunkon keresztül: www.teabox.hu Népszerű ajándék termékeinknek valamint megbízható és precíz szolgáltatásunknak köszönhetően egyre többen választanak bennünket céges ajándékok megrendelésekor.

 

Mi az amit kiemelnél a termékek közül?

Az English Tea Shop külön karácsonyi portfólióval készül minden évben. Idén ráadásul nagyon sok újdonsággal jelentkezünk majd. Érdemes követni minket a facebookon! Céges karácsonyi csomagok összeállítására az alábbi elérhetőségek egyikén tudnak egyedi ajánlatot kérni!

 

Mi az amit még fontosnak tartasz elmondani a vállalkozásról?

 II. Erzsébet királynő által 1965-ben létrehozott „The Queen’s Award for Enterprise” díjat a fenntartható fejlődést képviselő, kereskedelmi szempontból sikeres termékek, szolgáltatások és vállalkozások menedzsmentjének ítélik oda, amelyek a környezet, a társadalom és a gazdaság javát szolgálják. 2020-ban az English Tea Shop Organic márka és a mögötte álló menedzsment és csapat, elnyerte a Királynői díjat, a fenntartható fejlődés kategóriában.

Elérhetőségek: 

GINGER DESIGN KFT.

1087 BUDAPEST ASZTALOS SÁNDOR U. 5-7.

sales@gingerdesign.hu

www.teabox.hu

facebook: EnglishTeaShopHungary

Időpont: 
péntek, 2022, május 13 - 21:42

Facebookos játékaink szabályzata