Az Artwoodernél lélekkel töltik meg a fát

Az Artwooder-nél  fa dekorációk, használati tárgyak, asztali tárolók, praktikus dobozok készülnek, lézervágással.

 

Hafner Gabriella és Fejes Csaba, alapítókkal beszélgettünk erről a különleges vállalkozásról. 

Hogyan indult az Artwooder?

Amikor a vállalkozást megálmodtuk, a legfontosabb kérdésünk az volt, mivel tudnánk igazán szenvedélyesen foglalkozni? Mit szeretünk annyira, hogy szívünk-lelkünk beletegyük, folyamatosan tanuljunk róla? És persze, miben tudunk igazán egyedit, másoknak is lelkükhöz közel álló természetes dekorációkat alkotni? A válasz pedig ez a vállalkozás lett végül. 

Miért pont fából készült termékekkel foglalkoztok?

Imádjuk szépítgetni a lakóterünket, miközben rajongunk a természetért és az alkotásért.

Hogyan készülnek a termékeitek?

A dekorációkat nemcsak kivágjuk, és összerakjuk, hanem szívünknek legkedvesebb stílusban dekoráljuk. Mindketten szeretjük a vidéki, kissé rusztikus, régies stílust, viszont a készítésbe beleviszünk egy kis mai, modern technikát is, így születnek meg az Artwooder termékek.

Próbáljuk a saját stílusunkat és a vevői igényeket figyelembe véve praktikus és stílusos használati tárgyakat készíteni, illetve egyedi ötletet, elképzelést is szívesen megvalósítunk, személyre szabottan is dolgozunk.

Melyek a legnépszerűbb termékeitek?

Legnépszerűbb termékeink az emlékdobozok, asztali tárolók, amik nemcsak csodaszép dekorációk, de funkcióval is bírnak, így használati tárgynak is kiválóak, és mindig nagy öröm számunkra, ha valaki rátalál kedvenc kincsére itt nálunk.

Mi az amit kiemelnél az árukínálatból?

A legkülönlegesebb termékünk a 3D-s faliképek, melyek nagyon aprólékos, precíz munkát igényelnek, de a végeredmény annál szebb.

 

Elérhetőségeink:

Fb oldalunk: https://www.facebook.com/artwooder

Telefon: +36703660032

Weboldal: https://www.artwooder.hu

 

Időpont: 
péntek, 2022, május 27 - 16:48

Állásajánlatok Kaposváron