Hétfőn tetőzik a meleg, akár 36 fok is lehet

Somogy megyében, vasárnap is marad a sok napsütés, erős UV-sugárzás.Általában gyenge vagy mérsékelt D-i légmozgás lesz jellemző.Éjszaka nem történik számottevő változás az időjárásban.

Hétfőn is még túlnyomórészt napsütés, igazi kánikulai meleg lesz, napközben 32-36 fok várható.. Mérsékelt, kissé élénk DNY-i szél fúj. Estig csapadék általában nem várható.

Este egy hidegfront érkezik nyugat felől, így szórványosan előfordulhatnak záporok, illetve zivatarok. Megerősödik az északnyugati szél.

 

A LEGVALÓSZÍNŰBB FOLYTATÁS:

- Keddre elhagyja térségünket a hidegfront. Mögötte sok napsütés, mérséklődő, de főként az Alföldön még erős ÉNY-i szél fúj. Csapadék általában nem várható, de a nyugati határszélen nincs kizárva kisebb záporeső, zivatar. Jó 5 fokkal csökken a hőmérséklet.

- Szerdán fülledt, meleg, napos idő ígérkezik. Késő délután ismét egy hidegfront érkezik, így akkortól a Dunántúlon, majd éjszaka keleten is egyre többfelé kell számítani záporok, zivatarok kialakulására. Helyenként heves zivatar is lehet. Az északkeleti országrész előreláthatólag kimarad a csapadékból.

- Csütörtökön újból napos, front mögötti idő valószínű, mérsékelt légmozgással. Délelőtt a Duna-Tisza közén és délkeleten szórványosan előfordulhatnak záporok, illetve zivatarok.

Giorgio Pizzéria és Étterem

 

Állásajánlatok Kaposváron