Jótékonysági piknik és mozi a kaposvári Városligetben

Időpont: 
2022/08/12 - 17:00

Augusztus 12-én ismét varázslatos Jótékonysági piknik+mozit szervez az Ökumenikus Segélyszervezet a kaposvári Városligetbe. Idén Harry Potter érkezik a csillagos ég alatti óriás vászonra!

 

Már 17 órától indul a piknik: olyan játék- és sportprogramban próbálhatják ki magukat a kilátogató felnőttek és gyerekek, mint az óriás dominó, „esélyegyenlőtlenségi” csocsó, óriás memória játék vagy kapura dobás.

Nagy Harry Potter rajongó vagy? Akkor mindenképp ott a helyed! Öltözz be kedvenc karakterednek, gyere el az eseményre! A jelmezben érkezőket ajándékkal várják!

19 órától Szabados Ágival beszélgetnek: az RTL Klub Híradósa az ország egyik legnagyobb Harry Potter rajongója, akit ma már legtöbben a „Nincs időm olvasni” kihívás alapítójaként, olvasásnépszerűsítőként ismernek. De vajon milyen szerepet játszottak Ági és az ország legnagyobb olvasói közösségének életében a varázslatos J.K Rowling könyvek? És Roxfoton túl milyen szerepet játszik ma Ági életében az iskolakezdés?

Nem kell varázslónak lenned, hogy segíts!

Tudtad, hogy nem csak Harry Potter indult hátrányokkal a Roxfortban iskolakezdéskor? A való életben is nagyon sok kisgyerek van ebben a helyzetben. Emlékszel még, hogy Harry sem maradt egyedül? Mi sem hagyjuk magára a rászoruló gyerekeket!

A helyszíni adományozás mellett részt vehetsz a Segélyszervezet  élőképének kirakásában is. Hívjuk fel a figyelmet közösen a Segélyszervezet Iskolakezdés együtt! segélyakciójára!

20 órakor pedig kezdődik a várva várt mozi! Szerezd be a popcornod a helyszínen, heveredj le a pokrócodra és nézd meg a Harry Potter és a bölcsek köve című filmet!

Facebookos játékaink szabályzata