Tóth Katalin szívvel lélekkel készíti a Természet Kincse natúrkozmetikumokat

A Természet Kincse kizárólag növényi eredetű alapanyagok, hatóanyagok, virágvizek, vitaminok felhasználásával, kézzel készített arc-, test-, hajápoló és fürdőkozmetikumokat forgalmaz.

 

Tóth Katalinnal a Természet Kincse tulajdonosával, a márka megalapítójával beszélgettünk.

 

Honnan jött a vállalkozás ötlete? 

10 évvel ezelőtt kezdtem el érdeklődni a natúrkozmetikumok iránt, amikor saját bőröm is megtapasztaltam az ekcéma kínzó tüneteit (bőr viszketés, kipirosodás, irritáció a testem több területén). Teljes életmódváltás következett, áttértem a natúrkozmetikumok használatára, nagyon sok márkát kipróbáltam és használtam, mai napig vannak kedvenceim, az állapotom javult így egyre lelkesebben ástam bele magam a natúr összetevők, hatóanyagok világába, sokat olvastam, megtanultam mi mire jó és mi a hatása. Már sokkal korábban megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy ezzel a területtel szeretnék foglalkozni.

 

Hogy indult a vállalkozás?

Jött a covid helyzet, 2 kicsi gyerekkel, otthon maradtam felmondtam az addigi munkahelyemen 26 év után, pénzügyi pálya, közgazdász diploma, és nem volt kérdés mi lesz a jövő. Anya kozmetikum márkát alapít, szerencsére családom teljes mértékben mellettem állt és támogatott.

2 év alatt elvégeztem az iskolát, rengeteget kísérleteztem, sok-sok recept született, amelyeknek egy kis töredéke már engedélyezett termékként a Természet Kincse termékpalettáján megtalálható.

 

Mi az, ami inspirál téged a munkádban? 

Küldetésem, hogy minél több emberhez eljuttassam a természetes kozmetikumok használatának csodálatos hatását! A vállalkozásban kozmetikum készítő mesterként tevékenykedem, a termékek engedélyezése mikrobiológus és vegyész munkatársaimmal közösen történik.

 

Hogyan ajánlanád a termékeidet?

Az induló termékpaletta folyamatosan bővül, gyakorlatilag minden nap alkotok valami újat! Célom, hogy minél több emberhez eljusson a filozófiám, miszerint a természetes bőrápolás mindennél fontosabb, hiszen a bőrünk az első számú védőzónánk, tehát olyan kozmetikumokkal érdemes ápolni, amelyek vegyszermentes, káros anyag mentes, kémiai anyag mentes. 

 

Miért fontos, hogy természetes kozmetikumokat használjunk?

Hiszem, hogy a természetes kozmetikumok használatával megőrizhetjük bőrünk egészséges működését és a környezetet sem szennyezzük!  Ezen dolgozom minden nap! Folyamatosak tanulok és képzem magam, hogy újabb és újabb alapanyagokat ismerjek meg, hogy igazán minőségi és hatásos termékeket hozzak létre!

Célom, hogy a termékeim minél több helyre eljussanak, és egyre több embernek legyen lehetősége használni vegyszermentes kozmetikumaimat!

https://www.facebook.com/Term%C3%A9szet-Kincse-102099622329197

https://termeszet-kincse.hu/

 

Időpont: 
vasárnap, 2022, október 2 - 09:13

Állásajánlatok Kaposváron