Önként Jöttem díj: szavazz a kaposvári Mélyben és Reményben Alapítványra!

Összeállt az Önként Jöttem díj idei jelöltjeinek szűkített listája. Szavazzon arra a szervezetre, melynek munkáját elismerésre méltónak találja!

 

A Családbarát Magyarország Központ 2016-ban az önkéntes munka elismerése, az önkéntesség ismertségének növelése és az önzetlen magatartás népszerűsítése céljából hívta életre az Önként Jöttem díjat. A díjazott minden alkalommal egy olyan szervezet, amely minimum egy éven át végzett anyagi ellenszolgáltatás nélkül társadalmilag hasznos tevékenységet.

 

A közönség szeptember 30-ig bármely szervezetet jelölhette a díjra, majd a beérkezett javaslatok tartalmi és formai értékelése után egy szakmai bizottság négy jelöltre szűkítette a listát.

A kaposvári Mélyben és Reményben Alapítvány is a jelöltek között van.

A szervezet a mélyszegénységben élő családokért dolgozik, szociális, mentális és lelki támogatást nyújt, a kisgyermekek számára fejlesztő mentorálást végez, illetve állandó önkénteseik segítségével heti rendszerességgel korrepetálja a nehézsorsú gyerekeket. A nyári szünetben tartalmas napközbeni tevékenység és nyári tábor, az ünnepi időszakban pedig húsvéti és karácsonyi ünnepségek szervezésével segít. Foglalkoznak családgondozással és adományosztással is. Létrehozták a Köles programot, amelynek keretében a kertművelést és az állattartást, azaz az önellátást és a környezettudatos időtöltést népszerűsítik.

 

Szavazni itt lehet a cikk alatt: https://csalad.hu/csaladban-elni/ki-legyen-az-idei-onkent-jottem-dijazot...

 

Adománygyűjtő akciót szerveznek annak a szervezetnek, amely a szavazást nyeri, és az önkéntesség világnapján, december 5-én pedig az Önként Jöttem díj mellett az időközben összegyűlt adományokat is átadják a nyertesnek.

Állásajánlatok Kaposváron