Magyar fejlesztésű tisztítószerek a Windshopban

A Windshop magyar fejlesztésű biotisztítószerek nagy- és online kereskedelmével és értékesítésével foglalkozik. A vállalkozás alapítójával, Barta Zoltánnal beszélgettünk. 

Hogy indult a vállalkozás? 

A vállalkozás BioClean-Pont névvel indult, majd az idő teltével fejlődnünk kellett és így született a windshop.hu. A csapatunk célja, hogy a jövőben a tisztítószerek használata és a környezetvédelem ellentmondás helyett párhuzamot alkosson.

 

Miért hoztad létre a windshop.hu-t? 

Meggyőződésünk, hogy elérkeztünk ahhoz a ponthoz az életünkben, amikor határozott lépésekre van szükség a saját és a közjó érdekében, ugyanis a környezetvédelem kifejezés még azelőtt közhellyé vált, hogy a gyakorlatban elkezdtük érintőlegesen alkalmazni. 

 

Mit kell tudni a nálatok kapható termékekről? 

Elsőnek is büszkék vagyunk az általunk forgalmazott termékekre, ugyanis az értékesített tisztítószerek használatával valóban emeljük a vásárlóink életének és környezetük minőségét. A másik legfőbb szempont, ahogy a fentebbi kérdésre is válaszoltam különböző célcsoportoknak kínáljuk a termékeinket, a magánemberektől a legnagyobb viszonteladó üzlethálózatokig, és a piacon tapasztaltakkal szemben Nálunk nincs különbség egyetlen egy vásárló között sem, így ugyanolyan örömmel szolgálunk ki Mindenkit.

 

Van-e valami különlegessége ennek a vállalkozásnak? 

Igen. Mi nem élünk az általános értékesítési trendek használatával, azaz nem tukmáljuk/erőltetjük rá senkire, legfeljebb a rövidebb szavatosságú vagy cimkehibás termékeket szinte beszerzési áron kínáljuk, hogy ne menjenek kárba. Az igazi siker és egyben örömünk, amikor maga a termék minőségéért választanak minket, termékeinket, nem pedig a „pöpec” marketing és reklámnak köszönhetően. 

 

Mi a legnépszerűbb termék?

Nem kérdés, hogy a Wolt folttisztító por. Kapható kisebb és családi kiszerelésben is. Az oka pedig igen egyszerű; ár-értékben verhetetlen, használata gyerekjáték és az egyik leghatékonyabb tisztítószerünk is egyben. Ebből a termékünkből soha nem tudunk eleget készleten tartani, ami a vevőink elégedettségét tükrözi.

 

Milyen termékek kaphatóak? 

Mi kizárólag természetes összetevőkből készült magyar háztartási és ipari tisztítószereket forgalmazunk.

 

Mi az, amit kiemelnél a termékek közül? 

Az én igazi nagy kedvenceim a WC olajok. Szintén a használatuk és a hatékonyságukkal nyertek meg.

 

Van egy jó történet a vállalkozásról? 

Ahogy évekkel ezelőtt elkezdtük az otthonunkban használni a Naturcleaning termékeket minden egyes családtagnak és barátnak hozzánk belépve az első kérdése rögtön az volt, hogy „Honnan jön ez a jó illat?” – mi pedig mosolyogva közöltük, hogy a WC-ből, ugyanis mindig orchidea illat volt bennt.

 Egyszer egy idős Hölgy/Néni nagy érdeklődéssel kérdezősködött a tisztítószerek iránt, majd egy szűk 20 perces diskurzus után megkérdezte, hogy „olyan Bio Hippótok mikor lesz!”… Sajnálattal közöltem, hogy ez az egyetlen, amit soha nem fogok tudni neki kínálni.

https://www.facebook.com/windshop.hu

https://windshop.hu/

Időpont: 
hétfő, 2022, november 7 - 20:32

Állásajánlatok Kaposváron