A kaposvári Dudás Krisztinának terápia a gyertyakészítés

A Creamy Candlesnél szójaviaszból készítik a gyertyákat, formagyertyákat lakásdekorációnak, és névre szóló tortákat is. Dudás Krisztinával a vállalkozás tulajdonosával beszélgettünk. 

 

Hogyan indult a Creamy Candles?

Mindig is tudtam, hogy valamiben ki szeretném próbálni magam. Eléggé pörgős lánynak tartom magam, aki nem bír leülni. Öt évet dolgoztam a nagybajomi postán, viszont szerettem volna valami mást is csinálni, valami plusz ingert. Másfél éve egy betegség miatt kezdtem el ezt az egészet, a betegség kipipálva én pedig azóta is főállás mellett gyertyázom.


Hol készülnek a gyertyacsodák?

Termékeimet otthonomban készítem el, egy ennek elkülönített helyen. Ha az élet úgy hozza, egy kaposvári kis üzletet szeretnék majd a jövőben, ahol árusíthatom a gyertyákat.

 

Miért fontos neked a gyertyakészítés?

Legfőképp magam miatt fontos ez az egész. Hogy én jól érezzem magam, hogy kikapcsoljon és ne nyűgnek vegyem, hanem egy megoldandó feladatnak. Szeretek alkotni. Szerintem a folyamat a lényeg, hogy az ember azt mondhassa magának, hogy igen megcsináltam, még egy elégedett vásárló.

 

Miért érdemes nálad vásárolni?

Termékeim szójaviaszból készítem, ami egy környezetbarát termék. 100% tisztaságú állatkísérletmentes illatolajokat használok. Fontosnak tartom a környezetvédelmet. 

 

Miért különleges a Creamy Candles?

Szerintem az én különlegességem abban rejlik, hogy nem csak formagyertyákat készítek, hanem névre szóló tortákat viaszból, esküvőre násznépnek gyertyákat, illetve szinte bármit elkészítek. Mindig igyekszem maximálisan kielégíteni a vásárló kéréseit, igényeit.

 

Mi a legnépszerűbb termék?

Ez nehéz! Talán az őszi termékem a sütőtökös álom néven futó gyertyám.

 

Milyen termékek kaphatóak?

Formagyertyák lakásdekorációnak, névre szóló torták, bármilyen üzenet a gyertyán, illatviaszok kerámiapárologtatóban használandó lakásillatosításra, különböző szezonális gyertya boxok, esküvőre násznépajándék stb. Elég széles a paletta.A feliratos gyertyákat szeretem a legjobban elkészíteni, abban van a legnagyobb kihívás, ott ki tudom élni a kreativitásom.

 

Elérhetőségek:

Facebook: Creamy Candles

Instagram: @creamycndls

email: creamycndls@gmail.com

Telefonszám: 06304709141

 

 

(Érdemes követni az oldalam, mert piacokra és vásárokra kipakolok néha. Oldalamon lehet informálódni az aktuálisról)

 

Időpont: 
kedd, 2022, november 22 - 15:55

Állásajánlatok Kaposváron