Négyes karambol Balatonszárszónál, fák közé csapódott autó Siófoknál

Húsz alkalommal kérték a somogyi tűzoltók segítségét a hétvégén.

 

Tizenhét műszaki mentéshez riasztották a Somogy megyei egységeket és két alkalommal kellett tűzesetnél beavatkozni a tűzoltóknak. A megyei műveletirányítási központba egy téves jelzés érkezett.

 

Több baleset is történt az M7-es autópályán, Balatonszárszónál péntek délelőtt, a Budapest felé vezető oldalon. Először egy kamion és egy kisbusz, majd két személyautó ütközött össze az érintett szakaszon. A baleset következtében a kamion üzemanyagtartálya felhasadt. A siófoki hivatásos tűzoltók áramtalanították a balesetet szenvedett járműveket, megakadályozták a további üzemanyag-szivárgást és egy földgáttal az üzemanyag természetbe jutását. Az eset során senki sem sérült meg.

Kaposváron, a József Attila utcában két személyautó karambolozott, az ütközés következtében az egyik jármű kitört egy tűzcsapot. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói vontatták le a gépkocsit a tűzcsapról. Az eset során senki sem sérült meg.

 

A délutáni órákban újra tűzoltói segítségre volt szükség az M7-esen. Bebicskázott egy kamion Balatonújlaknál, a Budapest felé vezető oldalon és az árokban állt meg. A balesethez a marcali hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet, felitatatták az útra kifolyt üzemanyagot és megakadályozták, hogy az üzemanyag a csatornába jusson.

 

Fa dőlt a vasúti sínekre szombat hajnalban Barcs és Középrigóc között. A barcsi hivatásos tűzoltók eltávolították a vonat kerekei alá szorult fát és egy másikat is kivágtak, amely a vasúti sínek felé dőlt. A vonat ezt követően folytatni tudta az útját. Az eset során senki sem sérült meg.


Lesodródott az úttestről és a fák közé csapódott egy személyautó szombat este Siófokon, a 7-es főút és a Somlay Artúr utca kereszteződésénél. A város hivatásos tűzoltói láncfűrésszel megtisztították a jármű környezetét, és a gépkocsi vezetőjét elsősegélyben részesítették. A sérültet a mentőszolgálat munkatársai és a tűzoltók együttes erővel emelték ki a járműből, majd a mentőautóhoz vitték.

Időpont: 
hétfő, 2022, december 19 - 18:24

Állásajánlatok Kaposváron